Dagboka tirsdag 17.februar 2009

Martin skal kanskje under kniven, Bolten er blitt far igjen, grinebiterne rir igjen, VG mimrer med oss og vi gleder oss til trøndersk falitt. Det er dagboka si det! Martin opereres Ifølge VIF på SMS skal Martin trolig opereres for ”idrettsbrokk” i Tyskland. Og håper han rekker seriestarten. ”Jeg skjønte med en gang at det … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 17.februar 2009»

Martin skal kanskje under kniven, Bolten er blitt far igjen, grinebiterne rir igjen, VG mimrer med oss og vi gleder oss til trøndersk falitt. Det er dagboka si det!

Martin opereres
Ifølge VIF på SMS skal Martin trolig opereres for ”idrettsbrokk” i Tyskland. Og håper han rekker seriestarten. ”Jeg skjønte med en gang at det var snakk om det samme som i høst, og at jeg har fått idrettsbrokk på den andre siden”
Doh. Jeg trodde han var i toppform og skulle vise sine kvaliteter. Noe vi ante også under landskampen. Han vil nok stå på og ønske å levere sitt, men jeg ble nå litt bekymret for at vi får en midtbanegeneral som ikke kan spille 100% uten å punge og måtte ta et lenger skadeavbrekk. Fjoråret med han og Hæstad viste vel noe av problemene med det. Om ikke Martin er 100% tilbake til seriestart håper jeg man er smarte nok til å spille med andre inntil han kan ta over førerrollen igjen for fullt.

God bedring, Martin.

Bolten er blitt far igjen
En gutt som skal hete Daniel Kristoffer. Helt sikkert ikke etter Hæstad og Fredheim Holm…?
Vi gratulerer de stolte foreldre. Og gutten som visstnok har svære keepernever allerede, skal vi tro klubbens sider.

Klansliv
Klubben har lagt ut de gamle Klanslivepisodene igjen. For mitt vedkommende var jeg i sjokk da jeg så serien. Var det faktisk mulig at det fantes mer sutrete og misfornøyde folk enn de som beveger seg i kretsen rundt VPN? Hva med dette, lissom?
Se og le.

VG mimrer videre
Seriegullet i 1984 er det i dag. Tre tap på 22 kamper, to av dem etter at gullet var vunnet. Vi snakker om 7 poeng ned til Viking på andreplass. Et overlegent Vålerenga.
Og Oddleiv minner oss på at NFF det året ”lukket øynene for alle som syndet med svarte penger, bortsett fra Vålerenga”. Vi fikk bøter og karantener gitt.
Og er ting blitt så annerledes i 1996? Eller i 2009? Vi får se.

Later, later vannet på NFF!

Korreksjon
Lasse Vangstein i VIF Media skriver navnet sitt med V. Ikke W.
Vi beklager. Så vet dere det.

Vålerenga i dag
…ler av RBK. Som budsjetterer med 29 mill i underskudd ifølge TV2. De vil satse hardt for å komme ut i Europa og tjene penger som gress igjen.
Aner vi konturene av et enorm fotballkrakk? Et RBK som ikke fikser jobben og i farta tømmer lommeboka? De selger allered færre sesongkort enn i fjor, skal vi tro deres klubbsider som du ikke leser. Og ikke skal lese heller.
Vi gleder oss til å lese artikkelene med overskriftene ”selger spillere” og ”selger stadion”. Amen.

Legg igjen en kommentar