VIF over hele Oslo

For en god stund siden fikk VIF satt opp en nydelig lysreklame ved Oslo sentralstasjon. Da den ble flyttet opp på Majorstua fikk konspirasjonsteoretikerne hos Lyn vann på mølla og aksjoner mot gårdeiere, kommunen og tilfeldig forbipasserende ble iverksatt. Hva vil de nå si når VPN kan presentere den nyeste planen fra markedsavdelinga på Valle? … Fortsett å lese «VIF over hele Oslo»

For en god stund siden fikk VIF satt opp en nydelig lysreklame ved Oslo sentralstasjon. Da den ble flyttet opp på Majorstua fikk konspirasjonsteoretikerne hos Lyn vann på mølla og aksjoner mot gårdeiere, kommunen og tilfeldig forbipasserende ble iverksatt.
Hva vil de nå si når VPN kan presentere den nyeste planen fra markedsavdelinga på Valle?

Dersom du spør vår motbydelige fetter i Vest er det ingen tvil om at det eksisterer et hemmelig brorskap der Oslo kommune, bystyret og Vålerenga er sentrale aktører. Bevisene finnes gjennom Vålerenga mot rasisme, en organisasjon som eksisterer kun for å dra flest mulig offentlige midler inn i VIF Fotball sitt førstelag og det ble grundig bevist gjennom et forslag til tomtesalg for å bygge stadion. En tomt som kun koster ei krone og ikke medfører betingelser over hodet.

Som oppladning til neste sesong har VIF til hensikt å vise for alle hvor tette disse båndene er når markedsavdelingen, ved Sur Lys, planlegger å dekorere byen med stiftet logoen.

– Rådhuset vil være en naturlig start så får vi se hva vi får til derfra. Vi er i samtaler med Oslobenken på Stortinget som igjen forsøker å overtale Stortingets presidentskap slik at våre vakre farger også kan pryde nasjonalforsamlingens hus, sier en noe beklemt Lys.

Det er tydelig at lekkasjen om det nyeste markedsstuntet kommer svært ubeleilig på en klubb som aller helst vil holde fokus på det sportslige helt til hele reklamefremstøtet er klart.

VPN stiller seg svært positive til en slik markedsføring. Vi ser ikke bort i fra at det vil medvirke positivt på alt fra sesongkortsalg til identitetsfølelsen hos byens borgere. Naturligvis kan det at rådhusets vestre hjørne prydes med VIF fremstå som kontroversielt, å henge det på det østre hjørnet ville være langt mer naturlig. Uansett ser vi frem til en opplading hvor vi kan titte opp på vår vakre logo uansett om vi passerer Oslo S, nationalteateret, Operaen, Folkepassasjen eller Oslo Plaza.

Det har ikke lyktes VPN å få en kommentar fra ordfører Fabian Stang i sakens anledning men sikre kilder skal ha det til at han fryder seg over tiltaket.

Legg igjen en kommentar