Dagboka torsdag 5. februar 2009

Det ble som vi spådde i går, resultatet altså. Vel og merke ikke i vår favør, men pokker heller hvis man vrir og vrenger på det meste så kan man vel få noe positivt ut av det. Vålerenga – Aalborg: 2 – 3 En varierende kamp med to billige straffer, mye Klabb und Babb og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 5. februar 2009»

Det ble som vi spådde i går, resultatet altså. Vel og merke ikke i vår favør, men pokker heller hvis man vrir og vrenger på det meste så kan man vel få noe positivt ut av det.

Vålerenga – Aalborg: 2 – 3
En varierende kamp med to billige straffer, mye Klabb und Babb og det er vel det man kan trekke ut av rapporten på klubbens sider.

Martin som har vært sjuk de første dagene i Tyrkia så kampen fra sidelinja, han sier det slik til VifTV:

– Jeg er fornøyd med at vi spiller en treningskamp hvor vi kan sette ut i praksis det vi trener på. Vi får testa det vi gjør på feltet mot god motstand og vi får sett hva som fungerer.

Om den ekstremt billige straffescoringa til Aalborg sier han:

– Ja, nå regner jeg ikke med straffescoringa til Aalborg. Den var håpløst billig. Det var vel bare den tyrkiske dommeren som skjønte hvorfor han blåste der.

(Så kan det jo legges til at Vålerengas straffe også var av det billige slaget.)

Lyspunktene fra kampen var det en del av, Bojans frisparkperle var vel det man som tilhenger av god fotball™ setter mest pris på. I VPN er vi opptatte av at det gikk pent for seg, at Wæhler og Shelton ikke gjorde noe slemt mot oss og at ingen ble skadet.

Jukset beviste seg
I gamle dager sa vi at jukset beviste seg dersom noen ble tatt i forsøk på å jukse – eller det vi trodde var forsøk på jukse – og måte for eksempel kaste terningene på nytt.
VPN har hatt en egen kampanje mot RBKs og andre klubbers beviste forsøk på å manipulere trafikktallene i de offisielle målingene fra TNS Gallup. I VG i dag skrives det at det er supporterne som har stått bak dette, og at klubbene tar avstand fra disse forsøkene på å triksing.

Dette er pisspreik fra ende til annen. Sentrale skikkelser i i de omtalte klubbene har åpent gått ut og oppfordret sine supportere til å gjøre alt for klubben skulle få så mange treff som mulig. Nå har det hele blitt avslørt, og vi finner det merkelig at Nils Heldal nå skyver supporterne foran seg siden sentrale skikkelser i RBKs miljø for under to uker siden kom med oppmuntringer om det motsatte på RBKs sider:

«Akkurat som RBK vil vinne serien i år, vil RBK også vinne hjemmesideserien. Men vår serie varer i 52 uker, og serien har akkurat begynt. Si som vanlig hva vi gjør rett eller galt i RBKs egenutvikla forum, og trykk gjerne F5 en 48 000 ganger mens du er i gang.»

I fires up back in your trønderræv Mr. Heldal.

Odd Grenland og Hønefoss er også ute i problemer, og vi vet at FFK, TIL og en hel drøss med andre klubber forsøker seg på noe av det samme. Og til deg der ute som mener at du sitter på en «genial oppskrift» på hvordan Vålerenga kan få flere treff til klubbens sider. GLEM DET!

Uansett så er staistikkene fra uke 5 slettet med følgende melding fra TNS Gallup:

«På bakgrunn av en eksplosiv økning i antall sidevisninger gjennomgikk TNS Gallup detaljert brukerdata for nettstedene og konkluderte med at trafikkøkningen er et resultat av unaturlig brukerpåvirkning av netttrafikk. Det er ikke nettstedene selv som har påvirket dette, men økningen ble påvirket av automatiske oppdatering av sidene av enkelte brukere. TNS Gallup har fjernet antallet sidevisninger fra Topplisten for uke 5 fordi de ikke viser den naturlige bruken av nettstedet.»

Så når skal vi få et svar på hvordan pengene skal fordeles på? Terningene bør kastes på nytt er vår anbefaling.

Fortsatt hårsår
Det har tdeligvis falt noen tungt for brystet at vi kom med et sleivspark mot Lillestrømsupporterne på Romerike. De som holder med Vålerenga mener at man ikke må dømme folk ut ifra hvor de bor men hva de har i kjeften eller mellom beina.
Problematisk dette her. Dersom du har i kjeften det andre har mellom beina og den andre er av samme kjønn som deg og med det mellom beina pekenede utover, hva er du egentlig da? Ei sutrete skrulle som heller burde stikke en tur til Jan Thomas og få frisert deg på knoll og pung, eller en som ikke klarer å skille mellom det å være imbesil supporter bosatt på Romerike? Og tro meg: Det er mange som tydeligvis tilhører denne kategorien.

Vi regner med tilbakemeldinger i dag også.

Legg igjen en kommentar