Er Sjappa voldtatt av Kappa?

Endelig har vi fått de nye draktene på plass. Ikke bare har VPN investert i sitt eget eksemplar, vi kan også avsløre hvordan forferdelige varer har funnet hylleplass mens vi er i gang med å diskutere mer trivielle saker. Ingen tvilte på at Kappa hadde en god plan for klubben hva økonomi og utstyr gjelder, … Fortsett å lese «Er Sjappa voldtatt av Kappa?»

Endelig har vi fått de nye draktene på plass. Ikke bare har VPN investert i sitt eget eksemplar, vi kan også avsløre hvordan forferdelige varer har funnet hylleplass mens vi er i gang med å diskutere mer trivielle saker.

Ingen tvilte på at Kappa hadde en god plan for klubben hva økonomi og utstyr gjelder, men de fleste var usikre på om dette var til det beste for dem selv. Ikke minst om drakta passer egoet til den jevne Klanskalle. Denne skribenten er en gjennomsnittlig tjukkas, i Klanens kretser, og følte seg først komfortabel da 3XL blei henta frem fra lageret. Selv om han har gått ned rundt magan, har han altså gått opp i draktstørrelse.

Passende drakt
I utgangspunktet en grei sak med unntak av at lengden på drakta øker proporsjonalt med vidden. Ergo ser drakta ut som en lårkort kjole. Om du trodde noe annet får man altså ikke mer ryggrad selv om magan eser. Hos damene derimot ser det ut til å følge et omvent mønster.Jenteversjonen av drakta er nemlig skikkelig kort. Har du da litt lang rygg må du ha en veldig pløsete drakt for at den skal rekke nedenfor puppa. Akkurat her forstår jeg ikke problemet, nakne kvinnemager er kledelig til det meste, men en del kvinner mener nå engang at en fotballdrakt skal gå til kanten på shortsen uten at denne trekkes under armene.

Upassende reklame
Kappa unner seg selv tre reklamer på Enga sin drakt. Logoen på hver skulder samt teksten ”Kappa” på venstre bryst. Jeg vil ikke påstå at dette ødelegger drakta, men det ville vært bedre om man begrenset seg til en logo på venstre bryst. Alternativt til den ene skulderen.
Ellers har Hafslund fått sin plass på brystet og Entra henger på ryggen, akkurat slik vi kjenner det fra tidligere år. Derimot var trykket på Nike sin drakt utført i en slags ”fluffy” 3-D, mens på Kappa har man valgt et latex-lignende trykk. Her er jeg ingen tilhenger av det siste. Ser for meg at dette kan bli ganske klamme punkter på varme dager, og hvis det er i samme kvalitet som andre lignende trykkvaliteter ser jeg for meg at det kan krakelere relativt raskt.

Form og søm
Alle sømmene på drakta er gjort med rød tråd foruten kragen. Det er heller ikke brukt rød tråd på enden av ermene på den nederste kanten. Her har man i stedet valgt å legge en rød stripe på draktens innside.
Dette gjør seg svært godt rett og slett. Et så enkelt grep tilfører altså akkurat passe mengde rødfarge slik at ingen kan være i tvil om at vi her snakker riktig klubb.
Stoffet kjennes også behagelig. Det er tvilsomt om dette blir av typen som klistrer seg til kroppen på dager sola skinner over Enga.

Alternative Kappa
Mens Veie har forledet oss inn i debatt om brødristere og dørmatter, har Kappa i det stille plassert noen av sine produkter i Sjappas hyller i håp om at vi ikke ville merke det.
Noen av produktene er sikkert fine, det la jeg ikke merke til. Alt mine øyne så var en skjærende rosa trøye med krage.

Enga er en inkluderende klubb og for alle. Det er prisverdig, men må Sjappa være for Lyn også?

Få disse fy-sakene bort og vekk før vi driter skikkelig på draget og har en gjeng pappagutter med pannebånd lallende rundt med VIF på brystet av en rosa (isj) t-skjorte!

Legg igjen en kommentar