Dagboka onsdag 4. februar 2009

Litt sent i dag. Vi beklager, men noen ganger kan det gå skeis med tid og rom. Uansett så er dagboka på plass med en ny dose meninger om mangt. Kamp mot Aalborg Klubben melder at Wæhler starter i kampen mot Vålerenga for Aalborg. Det må jo bli en merkelig debut, på den andre siden … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 4. februar 2009»

Litt sent i dag. Vi beklager, men noen ganger kan det gå skeis med tid og rom. Uansett så er dagboka på plass med en ny dose meninger om mangt.

Kamp mot Aalborg
Klubben melder at Wæhler starter i kampen mot Vålerenga for Aalborg. Det må jo bli en merkelig debut, på den andre siden så må det jo være moro å se på spillere som kjenner hverandre godt i kamp om ballen og posisjoner. Spisser mot en gammel stopperkollega.
Klubben melder også at Luton Shelton starter i kampen mot Vålerenga for Aalborg. Det må jo bli en merkelig debut, på den andre siden så må det jo være moro å se på spillere som kjenner hverandre godt i kamp om ballen og posisjoner. Stoppere mot en gammel spisskollega.

Tok du den?

Freddy er også inne på laget. Alt dette og mer finner du på klubbens eminente sider!

Vi regner med at Wæhler redder 2 på streken og ruver i Aalborgs forsvar. Luton løper fra Vålerengas midtforsvar og scorer to mål. Berre på sin side herjer med en annen kollega i Aalborgs midtforsvar og Vålerenga vinner til slutt 3-2.

Kampen kan du følge live på VifTV.

Om tall og sånt
Vi skrev at man spiller to kamper mer i årets sesong. Et par glupe hoder mener da at to ekstra kamper i tillegg til de 26 vi spilte ifjor blir 28. Og skal man flisespikke så er jo det sant at 26 + 2 blir 28.
Som fotballidiot så tenker man ikke over at andre ikke har like stor kompetanse på dette feltet, men to ekstra kamper i denne sammenhenge betyr da to hjemmekamper og to bortekamper som da totalt blir 4 ekstra kamper og som gjør at det blir 30 kamper å spille i 2009.

Så kan man jo spørre seg om forsvaret vårt holder lenger enn til St.Hans.

Kommentatorjobb
Nils Røine svarte oss på gårsdagens jobbutlysning litt ut på dagen:
Hvor mange har søkt:

– Vi har fått inn ca 140 søkere.

Hvem ser dere etter?
– Vi ser etter folk med erfaring fra TV, radio eller web mediene – og helst med erfaring fra live kommentering
Når skal man jobbe?
– Jobbing med Tippeligaen lørdag en match, søndag seks matcher og mandag en match.
Kan man holde med et lag og være kommentator så lenge man er nøytral i jobben?
– Man SKAL være nøytral.
Så da er vel løpet kjørt for oss die-hard-hardcore-ultra Vålerengafans…

Føler du deg fornærmet
En del lesere reagerte å at vi blandet inn imbesil i vår omtale av Romerike i går. En påpekte at – som sant er – det bor mange Vålerengasupportere på Romerike og at de ble såra over denne beskrivelsen.
Vel, er du ikke tøffere enn dette så har du vel ikke så mye i en klubb som Vålerenga å gjøre. Det er i alle fall tilbakemeldinga fra en del i vår krets. Nå skal det sies at vi kaller for all del ikke Vålerengasupportere i Romerike for imbesile tullinger – det håper vi at alle der ute har forstått.

De vi kaller for imbesile, lavpanna, innavla bondetamper er selvfølgelig folk som av en eller annen merkelig grunn liker å trekke en gul og svart drakt over hodet for så og stå og rope taktfast Forza-Fugla-Olé-Olé-Olé…

Og som en liten avrunding på det hele til alle dere der ute i grisegrendte strøk:

Flere av oss her i VPN bor langt utafor Ring 3, og vi omgås til stadighet med bønder. Det som er forskjellen på oss og dem er at vi er med den eneste laget det er verdt å holde med i dette landet og de er mot oss, eller så er de ikke opptatt av fotball…

Og med det så er dagboka levert, alt for sent men det får vi leve med i dag. I morra er vi tilbake til morrakaffen.

Legg igjen en kommentar