Dagboka onsdag 28. januar 2009

Nok en stille januardag, men fatt mot, det er lysning i sikte med treningskamp mot Start og landslagskamp med Vålerengarelevans og Drillo ved roret. Dessuten kan man plage Freddy på nett. Landslaget Mens vi venter på treningskampen mot Start på fredag burde det nevnes at både Daniel Fredheim Holm og ikke minst Martin Andresen er … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 28. januar 2009»

Nok en stille januardag, men fatt mot, det er lysning i sikte med treningskamp mot Start og landslagskamp med Vålerengarelevans og Drillo ved roret. Dessuten kan man plage Freddy på nett.

Landslaget

Mens vi venter på treningskampen mot Start på fredag burde det nevnes at både Daniel Fredheim Holm og ikke minst Martin Andresen er tatt ut i Egil Olsens come back kamp som landslagstrener. Og så vidt vi kan skjønne er skade eneste grunn til at Moa mangler og at Vålerenga stiller med tre. Ikke det at vi synes det er alt for viktig at Vålerengaspillere fyller opp norges lag, det blir fort stress og skader av slikt, men på den annen side husker vi hvor surt det var å kun se Rosenborgnavn blant de uttatte i gamle dager.

Unge helter på andre lag

Dessuten ser vi fra vif.no at Langhus-spilleren Etzaz Hussain, som hospiterte med Vålerengas juniorlag i fjorårets Junior Elite-turnering (JET) på Hamar, er klar for Manchester United. 16-åringen blir dermed lagkamerat med tidligere Vålerenga-spiller Joshua King.

Lurer på om vi noensinne hører fra disse to igjen?

Freddy i nettprat

Freddy skal i nettprat på vif.no i dag, sikkert utelukkende for å hause sitt nye forfatterskap, men det blir kanskje mulig å snike inn et og annet fotballfaglig spørsmål også. Det vil si om han ikke har glemt alt som har med fotball å gjøre i sin nyfunne rolle som åndshøvding.

Hjelp oss få Freddy tilbake på jorda ved å sende inn spørsmål til nettreff@vif.no. Eller kanskje ta en titt på selve
orginallenken.
Klokken 12.30-13.30 i dag.

En gammal helt?

Gammal er han ikke, og strengt tatt ingen stor Vålerengahelt helt heller, men vi føler oss likevel forpliktet til å følge med de som en gang eller to har stilt i den vakre blå drakta. Denne gangen er det snakk om Ragnar Klavan, venstrebacken vi ventet så mye av. Tross lovende takter og stadig landslagspill for Estland slo han aldri til under Kjetil Rekdal og forsvant retning?

Spørsmålstegnet kan erstattes Heracles og nå, ifølge goal.com, med AZ Alkmaar som har underskrevet en kontrakt ut året for 26-åringen, der ingen ringere enn Louis van Gaal er trener.

Vi vet dere har lurt fælt på hvordan det har stått til med Ragnar siden han forlot Vålerenga i 2005, nå kan dere puste lettet ut.

Legg igjen en kommentar