Dagboka torsdag 29. januar 2009

Luton Shelton drar til Aalborg. Og dermed er det duket for at Moa blir. Mulig det. Uansett så begynner tiden for billige sesongkort å ebbe ut, mens det fortsatt er mulig å sikre seg flysete til Trondheim. Farvel, Luton Shelton Luton Shelton kom, sammen med Erik Hagen, til Vålerenga mens sesongen var på sitt aller … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 29. januar 2009»

Luton Shelton drar til Aalborg. Og dermed er det duket for at Moa blir. Mulig det. Uansett så begynner tiden for billige sesongkort å ebbe ut, mens det fortsatt er mulig å sikre seg flysete til Trondheim.

Farvel, Luton Shelton

Luton Shelton kom, sammen med Erik Hagen, til Vålerenga mens sesongen var på sitt aller mørkeste. Med seg bragte de to håp om bedre tider. Dessuten var klubben i skrikende nød av midtstoppere og spisser. Tidene ble riktignok noe lysere etter hvert, men en kan vel knapt si at noen av de to herrer bidro i avgjørende grad til snuoperasjonen. I hvert fall ikke på banen. Vi har fortsatt tro på at Erik Hagen kan nærme seg gamle høyder, men med Luton Shelton er det kanskje verre, og nå viser det seg at han drar til Aalborg på utleie fram til sommeren.

– Luton blir utlånt frem til 1. juni. Slik situasjonen var for Luton, er dette en god avtale for alle parter. Nå får han mye kamptrening i tiden fremover, sier Vålerenga-direktør Pål Breen til TV 2 Sporten.

Og med det så blir Moa i klubben?

– Det ser slik ut, om ikke vi skulle få inn et ekstremt lukrativt tilbud i løpet av helgen. Det har jeg liten tro på, fortsetter Breen.

Moa har et likelydende svar i Aftenposten, så vi får nok gleden av å kunne følge hans spill i vår i hvert fall.

– Jeg trives godt i Vålerenga og tror det beste for min utvikling er å bli her inntil videre. Jeg har igjen to år av kontrakten min her, og intensjonen er at jeg spiller for Vålerenga ved seriestart, sier Moa til vif-fotball.no.

Og vi må ærlig innrømme at slik saken har utviklet seg så gleder vi oss mye mer til det enn å følge Lutons utvilsomme fart med ditto dårligere ballmottak.

Om vi skal vi sette sluttstrek så kan vi vel si at klubben må få lov til å prøve seg fram litt, spesielt når det gjelder spisser. Hvert kjøp kan ikke være genialt, og når det viser seg at klubb og spiller ikke passer sammen likevel, er det også greit å se at spilleren blir ekspedert til en ny klubb på en anstendig måte. Lykke til videre Luton Shelton.

Lærdal og Årdal, anyone?

Avdelingen for tvilsomme rykter påstår det går veterancup i futsal i Lærdal og Årdal på fredag og lørdal. Vålerenga skal stille med 2 lag: veteran og superveteran. Erik Foss, Lasse Eriksen m.fl., Manchester United med Robson, Liverpool skal også stille lag.

Sesongkort og årets første bortetur

Sjappesjefen informerer igjen at sesongkortfornyelse innen 1 februar gir deg en meget god pris på sesongkortet. Eller sagt på en annen måte: prisene stiger etter 1 februar, så løp og kjøp.

Det er også fortsatt greit med plasser igjen på flyet som skal opp til Trondheim og sesonåpninga, påmelding til veie@vif.no.

Drakter
Vålerenga drakta lanseres i Vålerenga Sjappa tirsdag 3 februar, første opplag som kommer er på 500 drakter.
De 100 første som kjøper drakt på tirsdag får drakten til kr 500,- (kun 1 pr kunde-kø lapp trekkes).

Legg igjen en kommentar