Dagboka torsdag 22.januar 2009

Årets første kamp er unnagjort. Og det gikk fint. Så er det landslagsting. Og en dagbok på en torsdag. Vålerenga – Skeid Så er årets første kamp spilt. Og vi klarte da seier mot Skeid. Bengt Sæternes startet like gjerne sesongen med to mål i en kamp der Vålerenga bytta store deler av laget. Med … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22.januar 2009»

Årets første kamp er unnagjort. Og det gikk fint. Så er det landslagsting. Og en dagbok på en torsdag.

Vålerenga – Skeid
Så er årets første kamp spilt. Og vi klarte da seier mot Skeid. Bengt Sæternes startet like gjerne sesongen med to mål i en kamp der Vålerenga bytta store deler av laget. Med andre ord: skikkelig treningskamp. Det ser ut som nesten alle spillerne ble bytta, faktisk.
Martin syns at laget har utvikla seg fra i fjor og at det skulle bare mangle.
Hæstad syns laget var solide og overraskende bra offensivt.
Og Strandberg syntes å være bra i sitt prøvespill.
Så tar vi edruelighetsmotgiften med en gang. Antabus er det vel som funker best.
Klabert at det er Skeid vi spilte mot, og klabert at det er januar. Så ingen burde kjenne at det bruser i pungen av denne kampen, sånn med tanke på forventninger. Det fine er at ingen tabloider ber om at Martin skal gå ennå.
Da tenker jeg litt på treningskampene som kommer og hvordan de burde være.
Vi burde grisebanke alle drittlagene, og så sørge for noen hederlige tap mot gode lag, før vi avslutter med seiere over gode lag i alle kamper unntatt generalprøven der vi burde drite oss ut massivt. Med den ballasten burde vi få en god om enn nølende start på sesongen.
Er det ok sånn, Martin?

Vil du vite mer om matchen har klubben utførlig referat, en prat med Drillo, prøvespiller Sandberg, Martin, Doffen og flere mer på sine sider vif-fotball.no. Faktisk mye å se der. Og så har selvsagt VPN vært på kamp, les mer her.

Landslagsting
Jepp. SuperEgil var og sjekka ut gutta fra Skeid. Men siden det var ingen kandidater der (ennå!) valgte han å finsikte Hæstad, Andresen og Daniel, mener Dagsavisen.

– Ingen av dem dumma seg ut, sier Egil Roger til Dagsavisen.

Onsdag tar han ut laget mot Tyskland, og det kan jo være mulig noen av gutta våre kvalifiserer. Vel, hvor moro hadde det ikke vært om Drillo med noen Vålerengagutter på laget tar en seier mot et såpass bra lag. Hadde vært en saftig finger i øyet på mange bedrevitere, selv om det ville betydd at NFF hadde delvis rett i noe. Noe som er en irriterende tanke, men man kan ikke lage landslagshelter uten å knerte egga. (øh.)

Ellers melder klubbens sider at Troy kan få sjansen i goallen for USA siden landslagskollegaene spiller kamper i PengeLigaen. Og for et herlig sitat Troy gir til oss:

– Ingenting er sikkert, men jeg håper jeg kan gjøre meg fortjent til en startplass og representere Vålerenga på skikkelig måte.

Hva? En fotballspiller som spiller for flere enn seg sjæl? Deilig, Troy. Håper virkelig du får sjansen.

Heia Vålerenga
”Du kan også få gratis scoringsvarsling på din mobil. Send VIFVARSEL VIF START til 2242. Det koster kroner 2,- per mottatte melding.”
Finfint, Vålerenga. (den lå på klubbens sider vif-fotball.no. Ikke alt som er verdt penga der borte. Eh…)

Vålerenga i dag
Vålerenga hockey – Stjernen. Jordal kl 1915. Kom igjen, Enga!

Legg igjen en kommentar