Dagboka onsdag 21. januar 2009

Det er onsdag og vinteren er endelig over. Vålerenga spiller nemlig årets første treningskamp, hjemme på Valle mot Skeid. Vi snakker mer om medieavtale, klikk og trøndere. Om det ellers er noe mer før det stenger? Jaddagitt, vi skriver om bloggen til dama med et saftigere språk enn Kjersti Grini. Dagboka er spekka med nyheter … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. januar 2009»

Det er onsdag og vinteren er endelig over. Vålerenga spiller nemlig årets første treningskamp, hjemme på Valle mot Skeid. Vi snakker mer om medieavtale, klikk og trøndere. Om det ellers er noe mer før det stenger? Jaddagitt, vi skriver om bloggen til dama med et saftigere språk enn Kjersti Grini. Dagboka er spekka med nyheter og hilser også fra kongen av Tøyen!

Kampen mot Skeid
Det som bør være årets første i en lang rekke med overkjøring og rundspilling begynner på Valle i kveld kl. 18.00. Som oppladning ser du intervjuet med Toro på klubbens sider. Et intervju som burde danne skole for kameraprat. Nesten seks minutter med saklig fotballinfo.
Vi tillater oss å lekke at vi får se flere debutanter på banen i kveld og at Toro tar kampen på alvor. Kampen ser du enten på Valle eller på VIF-TV.no.

Kongedeo fra Sjappa
Snart er den her, deodoranten som lar deg lukte som en konge. Her og nå settes det frem ondsinnede rykter om at Sjappesjefen kom på tanken om en egen deodorant når han tuslet ut av flyet til USA.
Lenge før han visste om forrykte forumbrukeres ønske om å utestenge han fra Klanen for all fremtid, gikk han gråtkvalt ned flytrappa mens han lurte på om han var kasta av flyet fordi han lukta dritt, noen annen grunn kunne han ikke finne.
Vel, for å få være med på fly i fremtiden har Sjappesjefen nå løsningen, en egen vålerengadeodorant. Deodoranten vil være en såkalt deostick og kommer i moteriktig kongeblå design.

Vi varsler allerede nå at vi vil komme tilbake med en navnekonkurranse, hvor premien blir godlukt med ”ditt” navn. Vi i VPN ser for oss en lett markedsføringsjobb:

– Ikke lukt fjøs – Duft av storhet
– Kun til utvortes bruk innafor bomringen
– Det eneste du ikke tiltrekker deg er fluer og nære familiemedlemmer
– Prøvd ut på dyr, bøfler og kanarifugler daua som fluer

Deosticken kommer i Sjappa før påske.

Kampen om nettmillionene
I dag offentliggjøres ”klikktabellen” som vil avsløre om furtende juksemakerbeskyldende trøndere har klart å ta tilbake tabelltoppen fra Vålerenga. Vi krysser fingra for fortsatt tabelltopp, men mener uansett at interessen for Vålerenga skal gjøre dette til en lett match utover i sesongen.

Pa-Modu Kah
Sjappesjefen har vært og sett Pah i aksjon i Nederland og skal hilse fra kongen av Tøyen. Pa forårsaket straffe i sin siste opptreden, men TV-bildene og Sjappesjefen frikjenner Pa for handsen. Pa hilser til Vålerenga og våre lesere, VPN hilser naturligvis tilbake og lurer på når Pa skal sette nesen hjemover.

Blogger
Fru Tryll svikter aldri og leverer denne uka en blogg som røsker selv den hardest medisinerte ut av vinterdvalen. Hvor mange idretter med lag fra Vålerenga er det mulig å se i løpet av en uke og er dette en uke til å sette rekord? Vi bare spør. Bataljen mot kugutta fra Rælingen går i Jordal idrettshall på lørdag kl. 15.45 og fru Trylls kampoppladningsartikkel er noe du bare bør få med deg.
Lurer du på når iskrigerne våre skal i ilden igjen, så kommer faktisk Morgan og Stjernen på besøk på torsdag kl. 19.15. Hvilket liv vi har.

VPN arrestert av Aftenposten
Ja du leste riktig, Aftenposten som VPN i tidligere tider har kritisert for feil i faktum, kunne i går informere om at det var de og ikke Dagsavisen som skulle honoreres for artikkelen om stadionutbyggingen i Oslo. Vi takker for mild korreks og kanskje mest av alt for fokuset på byen og fotballen her.

Vålerenga i kveld
Ser deg på Valle, jeg skal i hvert fall opp for å sjekke hvem som er det største talentet i familien Abdelloue. Jeg skal også få med meg debuten til Dawda, om så pung og lem fryser seg mindre enn lønnsutbetalingene i TIL.

Legg igjen en kommentar