Dagboka tirsdag 20. januar 2009

I kampen om digipotten heter det seg til. Så vi avskriver trønderne på faglig grunnlag før vi disser dem litt. Sånt blir det dagbok av. Hvem jukser og hvem taper? RBK både kjører og blir kjørt hardt i media. Etter å ha blitt hetsa for hets er de ute med sleiva mot Vålerenga. Sakens anledning … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. januar 2009»

I kampen om digipotten heter det seg til. Så vi avskriver trønderne på faglig grunnlag før vi disser dem litt. Sånt blir det dagbok av.

Hvem jukser og hvem taper?
RBK både kjører og blir kjørt hardt i media. Etter å ha blitt hetsa for hets er de ute med sleiva mot Vålerenga. Sakens anledning er samarbeidet Klanen, VPN og klubben har for å generere mest mulig trafikk, for igjen å hjelpe klubben å få tak i mest mulig av digitalpotten i medieavtalen. Da mener mediesjefen til bartene, Nils Heldal, at Vålerenga «jukser» ved å ha forumet til Klanen og VPN. Og at det selvfølgelig er noe de også kunne gjort med Kjernen.
Vel, Heldal sier selv i sin kommentar på klubbens sider at Vålerenga har fått redaktøransvaret for forumet. Det er korrekt og nettopp derfor er det ikke «juks», siden det er innenfor reglene til TNS Gallup om hvilke sider som kan være innenfor totalen.

Så hvorfor et så svakt fundamentert utspill?

Nils Heldal er en meget erfaren mediemann. Han har vært sjef for NRK P3 og sjef for hele NRKradio, samt jobbet med Adressa. Han vet utmerket godt at med støtten til Vålerengas tallmessig overlegne supportere vil det bli vanskelig for bartene å vinne digikampen. Derfor prøver han å endre reglene under spillets gang. Ved å sette søkelyset på samarbeidet mellom klubb, Klan og VPN.

Skal man endre spillereglene må man gjøre det før matchen starter, ikke når man er i ferd med å tape.

For det er nettopp dette som er selvskuddet i Heldals litt bitre kommentar: det er en klar melding fra Heldal om at RBK ser at de er i ferd med å tape allerede. Og det forsterker iallefall VPNs ambisjon om å kjøre videre med å hjelpe klubben. Vi oppfordrer deg også til å smake blodet på tann. Du trenger ikke gjøre som Heldal sier til «sine» lesere og trykke F5 48 000 ganger. Det holder om du setter klubben som startside på jobb og hjemme. Og leser alt det gode innholdet der hver dag. Da skal du se klubben får kroner, og kanskje vi får se noen nye midtstoppere på plass.

Apropos barter
De spilte treningskamp mot Shaktar Donetsk, og tapte. «Et solid ukrainsk lag hakket bedre enn den uvanlig unge RBK-utgaven», skriver Aftenposten.
Vi legger til at både Hoftun og Strand bare spilte deler av kampen, med andre ord snakker vi om et mye yngre lag, ja.

Apropos barter 2
Dagboka er mild i formen. Om du vil ha mer saklig trønderhets anbefaler vi artikkelen under. Den har med ord som homo og sånn. Da skulle det vel være krise.

Sportslige nyheter
Daniel er tilbake på treningsfeltet, melder klubben på sine kjempefine internettsider.
– Deilig å være tilbake på feltet. Det er ikke så gøy å sykle på ergometersykkel, sier han der.

Vi ønsker han velkommen. Les mer på klubbens side og se intervjuet, Nils Heldal. Muahahahahah.

Sportslige nyheter 2
Dagsavisen har regnet sammen stadionplanene i Oslo og kommet til 142 000 seter i nær fremtid, om Vålerenga, Skeid og NFF bygger stadioner.
Og man mener de vil være tomme i stor grad. Mulig Ullevaal og NFFs stadion blir relativt tomme. Mens Vålerengas blir full. Dermed ser jeg ingen grunner til at ikke vi fortsatt skal få et hjem. Det har vi fortjent.

Vålerenga i dag
Klikk, klikk, klikk på vif-side. Og se tårene trille i Heldals tryne.

Legg igjen en kommentar