Dagboka fredag 23. januar 2009

Snøen ligger rundt Valle. Barteklubben ligger i krig med Vålerenga. Arild Rønsen ligger på seg skade. Paris Hiltons ligging ligger ute på nettet. Ari Behn ligger i krig med alle og vi som trodde Norge var et fredelig land. Dagbokskribenten har ikke lagt på latsiden i dag. Krigen om kronene Det er Nettavisen som, gjennom … Fortsett å lese «Dagboka fredag 23. januar 2009»

Snøen ligger rundt Valle. Barteklubben ligger i krig med Vålerenga. Arild Rønsen ligger på seg skade. Paris Hiltons ligging ligger ute på nettet. Ari Behn ligger i krig med alle og vi som trodde Norge var et fredelig land. Dagbokskribenten har ikke lagt på latsiden i dag.

Krigen om kronene
Det er Nettavisen som, gjennom et intervju med tidligere nisjeradiosjef Nils Heldal, forteller at vi ligger i krig med trøndrne. Svein Graff svarer på RBKs jukspåstander med å kalle Heldal og RBK for smålige. Graff forteller også til Nettavisen at Heldal tøffer seg overfor egne supportere med å kalle Vålerengas lovlige organisering etter medieavtalen for juks, mens han til nettavisene prøver å krype bort fra den retorikken og kaller det en tilpasning.
De av dere som har fulgt med på Heldals karriere vet at dette ikke er første gangen Heldal går opp som en bjørn og kommer ned som en fell med en gang han møter litt motstand. Med den hvite ridder holdningen han prøver å gi uttrykk for er det egentlig mest underlig at han ikke reagerer på RBK-tilhengernes bedragerilignende oppsett av websider som åpner 50 undersider av RBK.no hver gang man besøker sidene. Det rungende tausheten fra Heldal bare befester inntrykket av hans karakter og RBKs holdninger til rett og galt.
les artikkelen her og debatter saken her

RBK var for øvrig den første og hittil eneste klubben som har hentet en spiller som hadde vært utestengt for doping før han signerte med klubben. Andre klubber har avstått fra å hente juksemakere. Igjen, det handler om holdninger og varemerkebygging, RBK gjør åpenbart dette på sin helt særegne måte. Litt spesielt er det også at RBK opplyser at de overveide å bruke samme modell som Vålerenga. RBK satt altså og vurderte om de skulle gjøre noe de karaktriserer som juks. Spesielle folk trønderne, spesielle folk.

VPN oppfordrer forøvrig alle til å avstå fra å svare på RBK supporternes bedragerilignende måte å skaffe klubben treff på. Besøk klubbens sider og gjør det fordi du vil besøke klubben. Oppsett av visningsroboter og andre måter å generere treff på er for kjeltringer. Vi er Vålerenga og Vålerenga har sider med innhold, det er grunn god nok for å ta et hjemmesidebesøk.

Ari Behn
Alle andre skriver jo om denne ytringsfrihetslysfonteneforfatteren så VPN måtte ofre noen ord på den nye vinen fra Moss.

Sneipen
Vinneren er kåret og ligger på klubbens sider. Vi i VPN gratulerer! se vinneren her.

Skade i støtteapparatet
Ballhentetrener Arild Rønsen har flyttet grenser innen legevitenskapen. Tidligere har liggesår vært den eneste kjente skadelige virkningen av for mye søvn og hvile. Rønsen har denne uka klart å pådra seg liggestrekk, en ny type lidelse som kan ta nattesøvnen fra oss som lever slaraffenliv sponset av NAV. Vi ønsker Rønsen god bedring og håper legevitenskapen snart har utviklet en vaksine mot liggestrekk

Enga twitter
Om du er en av VPNs lesere som bruker twitter. så vil dette være av interesse: http://twitter.com/enga. Bruk den om du vil.

Vålerenga i dag
I dag kan du dvele ved ett av gjennomsnittsmannens vanskeligste valg. Skal jeg måke snø, eller skal jeg vente på at naturen ordner dette problemet selv med noen dagers sol og varme?
Besøk hjemmesidene til hovedstadens stolthet, diskuter trøndernes ynkelighet på debattforumet mediepersonligheten Svein Graff er ansvarlig redaktør for.
Dagens dagbok ligger nå ute på en server nær deg.

Legg igjen en kommentar