Dagboka tirsdag 6. januar 2009

Kulda ligger som et lokk over Oslo og kveler oss sakte men sikkert. En poet sa en gang at du dør så sakte at du tror du lever. Tida er kald og fin, men ventetida er ikke over. VPN fyller litt av tomrommet i dag. Pappa Soko til Vålerenga Pappa’n til Tomaz Sokolowski gjør ikke … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 6. januar 2009»

Kulda ligger som et lokk over Oslo og kveler oss sakte men sikkert. En poet sa en gang at du dør så sakte at du tror du lever. Tida er kald og fin, men ventetida er ikke over. VPN fyller litt av tomrommet i dag.

Pappa Soko til Vålerenga
Pappa’n til Tomaz Sokolowski gjør ikke som sønnen. Han blir i Oslo og går fra Lyn/NTG til Vålerenga. Det er klubben som melder dette på egne sider:
«Sokolowski startet i Sandefjord under Tor Thodesen i 2006 der han har vært fram til nå.Tidligere har han vært spiller, spillerutvikler og hatt trenerjobber i Lyn, Tromsø og Asker. I tillegg har han jobbet ved NTGs fotballavdeling i ti år.»

Det var jo meget gode nyheter mener VPN. Det man har fått til i Lyn med unge talenter de siste årene er det denne mannen som skal ha mye av æren for ifølge de kilder vi har henvendt oss til.

Om han kan få til det samme hos oss gjenstår å se. Vi forsøkte jo å innta «vi har flest unge egenutviklede talenter posisjonen» i 2007-sesongen – uten at det bar særlige frukter.

Vi ønsker Sokolowski velkommen og lykke til!

Låve til slags
Flere medier kan melde at klubben fra togstasjonen på Romerike må selge deler av Åråsen for å redde økonomien. VG melder følgende:

«Lillestrøm har store økonomiske utfordringer og må selge deler av eierposten i Åråsen Eiendom for å komme økonomisk på beina igjen.»

Det er med andre ord snakk om å selge arvesølvet. Åråsen har vært en god inntektskilde for klubben i mange år, men i nedgangstider spiser selv fanden fluer. LSK må selge i nedgangstider – de får med andre ord langt mindre nå pga. markedssituasjonen enn hva de hadde fått dersom de hadde solgt unna for ett år siden.

Vi her i VPN unner LSK alt vondt. Vi unner dem smerte, prolaps og konstant bondeanger. Vi kunne ikke brydd oss en døyt, men så er det nå slik at det sitter en del hoder i norsk fotball som mener at det er viktig at klubber som Lillestrøm er med i Tippeligaen.

En god ide kunne jo være at Vålerenga og/eller Hafslund kjøper den ene kortsida og kaller den Store Stå. Forslaget er herved lansert så får de som vil kaste seg på men toget fortsatt står der oppe på cowboybygda.

Sneipen
Det har vært et renn av sprøsmål om hva som skjer med Vålerengasneipen. Det tydeligvis slik at når folk sender inn bilder av ungene sine så forventer de at bildene dukker opp på internettet. Ikke fordi at de vil vise fram ungene sine til gud og hvermann, nei det er litt mer komplekst enn som så:

1: Man tar et bilde av den håpefulle med en eller annen Vålerengaeffekt.
2: Man sender inn bildet til VPN.
3: Så sender man en mail, SMS eller et brev til tanter, onkler, besteforeldre, faddere, grandtanter, filleonkler og naboen på andre siden av gata og ber dem følge med på VPN i tida som kommer.
4: Så følger alle med, men det skjer jo ikke en dritt.
5: Så sender man en mail til VPN og spør hva som skjer.
6: VPN rives ut av vinterdvalen og finner ut at man kan ikke somle når det gjelder ungene til folk.
7: Heldigvis er VPN flinke folk™, og ved hjelp av narsisismens hovedkanal (også kalt Youtube) løser man det slik:

Vålerengasneipen video

Vålerenga i dag
Jeg har ikke bannet i dag – og banner heller ikke kjerka.

Legg igjen en kommentar