Dagboka mandag 5. januar 2009

Så var den juleferien over for både prest og fant. Dagen starta med 17 minusgrader, grisekald bil og en mørk by. Sola er snart på vei ned og dagboka – den bare er. På’n igjen Året er 2009, det er litt over tre måneder til seriestart. Fjorårets Norgesmestere er allerede i gang med forberedelsene til … Fortsett å lese «Dagboka mandag 5. januar 2009»

Så var den juleferien over for både prest og fant. Dagen starta med 17 minusgrader, grisekald bil og en mørk by. Sola er snart på vei ned og dagboka – den bare er.

På’n igjen
Året er 2009, det er litt over tre måneder til seriestart. Fjorårets Norgesmestere er allerede i gang med forberedelsene til det jeg i optimismens ånd værer til å bli en opptur for alle oss som holder med Vålerenga.
Ikke bare en sportslig opptur, men en opptur for alle oss som på en eller annen måte bidrar til fellesskapet som heter Vålerenga. Hockeygutta er i alle fall på god vei, i går lagde de hakkemat av oljegutta fra Stavanger og leder GET-ligaen med 9 poeng. Det skal mye til – tror vi – for at dette ikke skal gå hele veien hjem. Nok ei bøtte til Vålerenga og dermed er alt slik det skal være i norsk ishockey.

Men det var fotball det skulle handle om da. Altså tilbake til det vi begynte med:

Klubben melder på sine sider og at alle er på plass og at arbeidet med denne sesongen starter for fullt i dag.

(Vi trodde at 2009-sesongen startet med cupgullet i fjor, men det var kanskje bare en slags greie man sa der og da.)

Toro sier det slik til Lasse Vangstein (som publiserte denne saken klokka 07.42 i dag tidlig…):

– Vi møtes til trening først før vi holder et informasjonsmøte med spillergruppa. Der skal vi snakke litt om planene fremover og hva som venter oss i denne sesongen, sier Skullerud til vif-fotball.no.

– Tirsdag skal vi gjennom fysiske tester, så trener vi onsdag, torsdag og fredag før vi drar til Beitostølen.

Her stusser nok flere over det siste ordet. Hva F**n skal de til Beitostølen å gjøre? Jo der skal de spille en innendørsturnering (noe vi har opplyst om en rekke ganger tidligere.)

Uansett så er det betryggende å lese at Toro mener at de har mye å bevise denne sesongen, målet er topp tre og da er det vel bare å sette seg og vente på at moroa skal starte.

Ja, forresten: Har du huska å fornye sesongkortet ditt? Hadde du ikke sesongkort sa du? Så løp og kjøp deg et da vel din gjøk!

Et klikk her og en bruker der
Her i VPN har vi lenge hatt en samarbeidsavtale med klubbens egne sider. Noen har fryktet at vi blir mindre uavhengige på grunn av dette samarbeidet. VPN har gjort rede for dette – vi skriver det vi vil, men vi har også blitt enige om at å samarbeide med klubben er bra for begge parter. Så lenge samarbeidet gagner oss begge.
I og med at klubben fokuserer på å drive trafikk til sine sider for å karre til seg så mange millioner som mulig av den potten NFF skal dele ut, blir det jo litt slik at vi nok må gi litt mer enn det vi tar.

På den andre siden så er det snakk om å skaffe klubben inntekter, som igjen åpner for økt satsning i alle kanaler, som igjen gir oss mer å skrive om og på den måten bidrar vi med innhold som sørger for at vi ikke vanner ut det vi driver med.

Noen mener at vi er krydderet i en monoton arbeidsdag. Egentlig et jævlig godt bilde – dersom du liker krydder da. Andre har oss som sitt absolutt første og eneste nettsted med mening, og noen andre liker å lese litt her ogder.

Nytt år – nye muligheter
Jeg har allerede brutt ett løfte ved en rekke ganger i dag. Jeg har bestemt meg for å banne litt mindre, og i hvert fall når ungene mine er der. Bakgrunnen er at min minste datter er en vandrende opptaker som kun tar opp alle de stygge (og sikkert ekstremt morsomme) kraftutrykkene mine.
Det forsettet varte i ca tre minutter da jeg skulle ut og skrape permafrosten av bilrutene i dag. Selvfølgelig klarte jeg å druse hånda inn i døra på bilen, den var hard og henda mine var kalde og det gjorde jævlig vondt. Jeg burde ha telt til ti, men ramset vel opp en del gloser som ville fått en nordlending til å rødme.

I bilen sier så min minste datter:

– Innihælvetesfittefaen så jævla forpult kaldt det var her da!

Det er av sine egne man skal ha det.

Vi snakkes i morra!

Legg igjen en kommentar