Dagboka onsdag 7. januar 2009

Det er salg på Valle i dag. Eller er det sant det som står i avisen? Wæhler selges til Aalborg? Kjetil Wæhlers karriere i Vålerenga går mot slutten. Etter det Nettavisen erfarer er det kun detaljer som skiller midtstopperen fra en overgang til danske Aalborg. – Ingen kommentar. Det er så mye rykter nå, og … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 7. januar 2009»

Det er salg på Valle i dag. Eller er det sant det som står i avisen?

Wæhler selges til Aalborg?
Kjetil Wæhlers karriere i Vålerenga går mot slutten. Etter det Nettavisen erfarer er det kun detaljer som skiller midtstopperen fra en overgang til danske Aalborg.
– Ingen kommentar. Det er så mye rykter nå, og vi kommenterer aldri noe før det er reelt, sier VIF-direktør Pål Breen til Nettavisen.

– Det er så mye snakk om spillere inn og ut av Aalborg, så det vil jeg ikke kommentere, sier også Aalborg-sjef Lynge Jacobsen.

Første reaksjon fra vår noen forsinkede dagbok er denne:

Hva i helvete er det som skjer her?

Neste reaksjon er denne:

Hva ligger bak dette eventuelle salget?

Tredje reaksjon:

Er det kun et nytt «Sokolowskirykte»?

Hvis det er slik at Wæhler selges til Aalborg må det være slik at klubben har et eller annet kort i ermet. Midtstopperrekka holder ikke toppnivå i dagens Tippeliga. Panzer i form og Muri i storslag er nok en god plan, men den holder ikke i lengden. Det så vi fjor, og dermet må det være en eller annen svinedyktig midtstopper på vei inn til klubben.

Eller skal man satse på sitt mest lovende talent?

Nei, for Jørgen Horn er solgt til Viking
Klubben bekrefter at Jørgen har inngått en 4-årskontrakt med Viking. Dette melder klubben:
– Jeg er glad det ble en avklaring nå helt i starten av sesongoppkjøringen. For min sportslige utvikling var det riktig å velge Viking. Det er også en toppklubb, og jeg trives godt på og utenfor banen, sier Jørgen Horn til vif-fotball.no.

Horn har vært leid ut til Viking siden mars i fjor. U-21 landslagsspilleren gjennomførte nylig en legesjekk i Tyskland etter ankelskaden han har slitt med.

Er det slik at vi tror at vi er såpass mye bedre framover på banen enn i fjor? Så gode at vi kan ha et litt «smårustent» forsvar?

Vist har vi mange spennende menn i angrepet, og vi kan jo alltids bruke Freddy eller Sæternes som stopperreserver.

Jøss da.

Luton er raskeste mann i Tippeligaen noensinne
I dagens utgave av VG (som siterer NTB) kommer det fram at Luton Shelton løp den raskeste 40-meteren en fotballspiller noen gang har gjort på toppidrettssenteret i Oslo. På første forsøk løp Luton på 4,59 sekunder, tre hundredeler raskere en Lyns Erling Knudtzons rekord fra i fjor. Dette var ikke godt nok for Luton, så han klinte like godt til med tida 4,47 i andre forsøk og satte med det en så og si uslåelig rekord.
At de løper fort på Jamaica er jo ingen hemmelighet. Usain Bolts hundremeterfinale under OL i fjor er vel noe av de drøyeste man har sett. Han «jogga» inn til ny verdensrekord på distansen. Det har jo blitt spekulert i hva det egentlig er som grunnen til at man løper så fort nå rman kommer fra denne relativt sløye øya.

VPN lanserer en teori som handler om likevekt. Det er jo et faktum at det går med noen kilo jazztobakk eller reggearøyk der ute i Karibien. De som har vært der vet hva jeg snakker om, og de som ikke har vært der har nok sett både ett og to bilder av rastafarianere med spliffer på størrelse med en tuba mellom leppene.

For å veie opp for denne nokså sløkke og sløye virksomheten har man tydeligvis bestemt seg for at noen må rette opp i dette generelle inntrykket av borgere fra Jamaica (også kalt jamaica-man med lang A til slutt). Så hva gjør man når brorparten av innbyggerne fyrer bønner like ofte som det fyres rullings på Rendevouz i Trondheimsveien? Jo man etablerer en skole der man plukker ut de raskeste guttene og jentene og rendyrker hurtigheten deres. Og så får man dette bildet av Jamaica: Fredlige folk som løper fort.

Jaja, Luton Shelton er rask han, det har vi jo sett. Bare synd at «løpeballene» han får kommer fra foten til André Muri.

Da var året i gang
Jeg merker at jeg ble nokså sur nå, i tillegg til at jeg måtte i et hastemøte som igjen forsinket dagboka med to timer. Det betyr at du ikke fikk din daglige dose i «Prime Time» som det heter på TV-språket.
Men så driver ikke VPN med TV da. Eller det gjør vi jo nesten. Gårsdagens lansering av Vålerengasneipen på YouTube er en suksess, og et bevis på hvor flinke vi i VPN er med TV-produksjon. Noen av oss andre ser mye på TV, og andre igjen forsker på det vi andre ser på TV.

Legg igjen en kommentar