Dagboka torsdag 18. desember 2008

Når sant skal sies skrives denne dagboka fra San Francisco, midt på natta, etter tre drinker, og med minimal input fra de norske nettmediene. Resultatet er deretter. Sesongkort Det skrives torsdag morgen i desember, siste torsdag før jul faktisk, og den eneste Vålerengasaken vi har klar er fra Sjappa som melder at man der i … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 18. desember 2008»

Når sant skal sies skrives denne dagboka fra San Francisco, midt på natta, etter tre drinker, og med minimal input fra de norske nettmediene. Resultatet er deretter.

Sesongkort

Det skrives torsdag morgen i desember, siste torsdag før jul faktisk, og den eneste Vålerengasaken vi har klar er fra Sjappa som melder at man der i gården har passert rundt 1500 sesongkort. Det vil si at det alt nå er 1500 pluss som har fornyet sitt sesongkort. Det pene tallet til tross, så er det ikke mange dagene til hentefristen går ut for de som hadde sesongkort i år til å gjøre det samme, og vi tolker det dithen at Sjappa er lettere overrasket over at ikke flere slår til mens de fortsatt har sjansen.

Av tallene som er analysert så viser det seg at det kun er 400 av dere som hadde fast felt i Bendit øvre som har fornyet, så det minnes om at samme fristen gjelder for Bendit øvre som ellers på Ullevaal.

Det gjentas til det kjedsommelige at ingen vil motta noe brev i posten om fornying av sesongkort, så det er bare og ta turen til Sjappa på Oslo S og fornye, det eneste du trenger å vite er navnet ditt.

Hallo! Det er like før du mister plassen kompis!

Legg igjen en kommentar