Dagboka tirsdag 25.november 2008

Moa drar ikke på prøvespill en gang. Og andre folk enn VPN skriver flotte blogger. Tirsdagsboka er klar. Moa blir Klubbens sider melder at Moa blir. Dvs ikke drar på prøvespill med Man Utd, og dermed begrenser sjansen for proffspill der. Det er Moa, rådgiveren hans og klubben som sammen er enige om dette. I … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 25.november 2008»

Moa drar ikke på prøvespill en gang. Og andre folk enn VPN skriver flotte blogger. Tirsdagsboka er klar.

Moa blir
Klubbens sider melder at Moa blir. Dvs ikke drar på prøvespill med Man Utd, og dermed begrenser sjansen for proffspill der. Det er Moa, rådgiveren hans og klubben som sammen er enige om dette.
I VG i dag presiserer Breen at det er Moa selv også som ikke ønsker ”reise over”, selv om det er en såpass stor klubb.

Fra et pengeperspektiv kan man jo stusse litt over dette. For her kunne det vel vært store kroner i spill. Hallo, la han dra lissom. Det man ikke vet er hvordan de pengene ville blitt investert. Hva om de ikke hadde gitt den sportslige effekten av en Moa i god form. For eksempel tre Pagger ville ikke være bedre. Akkurat nå vet jeg som Vålerengasupporter at Moa er goa. Dvs god. Og at han har kommet dit han er ved å være ydmyk. Og at han vil være i Vålerenga. Da er det faen meg ingen tvil. Hans standing hos meg øker nå mer enn ved alle de mediesakene om hans fantastiske ballevner. Fordi han vil være i Vålerenga og trives her. Det betyr mye for meg. Og en god Moa øker sjansene for at Vålerenga gjør det godt i serien neste år. Det er viktigere for meg enn noe annet. Takk, Moa.

Så får vi se hvor lang tid det tar…og om han plutselig drar allikevel når kronetilbudet er godt nok. Men siden vi nå snakker om en av verdens største klubber som var interessert, og man sa nei (til prøvespill, vel og merke – ikke kontrakt) syns det faktisk som om han faktisk virkelig vil være hos oss.

Utover det stussa vi litt på argumentasjonen til Breen på klubbens sider. En av Vålerengas beste, iferd med å etablere seg på landsen og i tillegg er det interesse fra andre klubber. Og derfor sier man nei til prøvespill i Manchester United?

Skit samme, bare Moa blir litt til.

Og vil du se mer av helten vår spiller han kommende helg. Seriestart i futsal, og Moa har fått lov sammen med Daniel Fredheim Holm å spille på Holmlia. Kult at gutta leker med kula, samtidig innrømmer jeg å ha angst for at de skal bli skada. Men stort av Vålerenga å la dem få lov. Kanskje nettopp sånt som gjør at de trives her.

Bengt Eriksen
Vålerengas hoffreporter Morten Pedersen har en kommentar i Dagbladet om ansettelsen av Bengt Eriksen.

Dagboka henviser heller til denne herlige kommentaren

Jepp, jeg er langsint. Det er en ting som Morten P heller ikke vet om supportere. Vi glemmer aldri.

Ellers meldte jo VG i går at Bengt Eriksen som sjef skulle annonseres. I går altså. Ingenting har kommet fra klubben. Hvor skråsikker er VG i dag da?

Vålerenga i dag da?
Les sesongkortinfo på Klanens sider. Vinn cupfinaleDVD på klubbens sider. Og lykke til i jakten på Tjelta-bildet.

Legg igjen en kommentar