Dagboka fredag 21. november 2008

Det er helg, og vinterdvalen synker langsomt over fotballnorge med lite annet enn NFFs udugelighet å prate om i månedene som kommer. La oss håpe vi får noen fete overgangsrykter i det minste. Her minner vi om to det, kanskje heldigvis, aldri ble noe av. Helg Stabæk har tydeligvis brukt ulovlige spillere på veien mot … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21. november 2008»

Det er helg, og vinterdvalen synker langsomt over fotballnorge med lite annet enn NFFs udugelighet å prate om i månedene som kommer. La oss håpe vi får noen fete overgangsrykter i det minste. Her minner vi om to det, kanskje heldigvis, aldri ble noe av.

Helg

Stabæk har tydeligvis brukt ulovlige spillere på veien mot seriegull. Det har visst hele 11 av 14 lag i tippeligaen gjort, inkludert Vålerenga som fyllte ut skjemaene feil før Amin Nouri og Glen Roberts var på banen. Si hva du vil om NFF, for eksempel om evnen til å ansette en dugelig landslagssjef, men lage innviklede skjemaer, det kan dem. Hva med å flytte alle 11 ned en divisjon? Eller kanskje trekke tre poeng for hver ulovlige spiller brukt?

Dagboka leser videre at John Carew er i mirakuløs bedring og forventes å være klar mot Manchester United på søndag. Vi tror hans vurdering landskampens viktighet er fullstendig viktig.

Og så må vi minne om at Kjetil Rekdal har frigitt Lasse Olsen fra Aalesund, kan det være på tide å hente en ekte Vålerengagutt hjem? Vi tror ikke det. En annen spiller som tidligere har vært ønsket av Vålerenga er Simen Brenne. Han endte som kjent opp i Lillestrøm, men der vil de ikke ha ham lenger, uten at Brenne fikk vite noe er han bortforhandlet til Odd. – LSK har gitt beskjed om at de er enig med Odd. Jeg visste ikke at det var forhandlinger, så det kom litt overraskende på meg. Spesielt at de var ferdig forhandlet, sier han til Varden. Akk ja, det var flere som var sure for at vi ikke fikk kapret ham til Vålerenga den gang det gjaldt.

Sjappa da? Ja der skjer det noe, butikken er så godt som tom, men holder allikevel åpent fredag fra kl 10.00-17.00 og lørdag 10-14 med 50% på de varene vi har igjen. Stengt mandag og tirsdag, og onsdag er det siste mulighet for å besøke de så smått historiske lokalene i Pilestredet 8, 12.00-16.00. Ny åpning på Oslo S mandag 1 desember kl 12:00.

Luton Shelton melder form og scoret et av målene i 3-0 seieren over Canada onsdag. Dessverre burden han og laget meldt litt mer, for Jamaica går ikke til Sør Afrika grunnet for dårlig målforskjell i forhold til Mexico. vif.no opplyser videre at med målet så er Shelton toppscorer for Jamaica. Nå gjelder det bare å ta med den formen hjem til Norge Luton.

Dessuten så inntok Vålerengahockey tabelltoppen etter å ha slått Furset 3-1 i går, og det med tre minuspoeng på konto.

God helg.

Legg igjen en kommentar