Dagboka torsdag 20. november 2008

Meget kort dagbok i dag, da denne skribenten forsov seg og har møte om minus fem minutter. Men i alle fall, dagboka er ute, og har blitt litt lenger etter at den andre skribenten fikk hivd innpå noe før han også skulle i møte. Januar Det er allerede en drøy uke etter cupfinalen og sesongoppkjøringsplanleggingen … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. november 2008»

Meget kort dagbok i dag, da denne skribenten forsov seg og har møte om minus fem minutter. Men i alle fall, dagboka er ute, og har blitt litt lenger etter at den andre skribenten fikk hivd innpå noe før han også skulle i møte.

Januar

Det er allerede en drøy uke etter cupfinalen og sesongoppkjøringsplanleggingen er snart i gang. Så det er bare å ta fram kalenderen for 2009. Der kan man fylle andre helga i januar, for da avholdes det five a side-turnering på Beitostølen. Lagene som stiller er Valdres, Sogndal, Årdal FK, Stabæk og Vålerenga.

– Me har fått stadfesta at både Vålerenga og Stabæk stiller med cupfinalelaga sine, seier Torstein Kvam i Connexion Event, som arrangerer fotballturneringa til Sogn Avis.

Kampene blir spilt i idrettshallen i helsesportsenteret på Beitostølen.

– Det kjem til å bli høg stemning. Klanen har meldt frå om at dei stiller med hundre høgrøysta supporterar. Stabæk kjem også med eit talrikt publikum. Så me håper Saftkokaradn stiller opp og støttar laget sitt, fortsetter Kvam.

Nu vel. Det går sikkert an å kombinere med litt skiløping også.

Landslaget

Det ble visst spilt en landskamp i går også. Jeg må med skam melde at jeg faktisk så deler av kampen, men kan ærlig talt ikke huske en tid hvor landslaget engasjer så lite. Hyggelig allikevel at Daniel og Moa fikk prøve seg sammen på topp. Skryt fikk de også fra selve Hareide

– Moa og Carew er noe jeg helt klart vil satse på i fremtiden, sier han på vif.no og kompletterer med – Også Daniel Fredheim Holm vil få flere sjanser.

Og mer er det antaglig ikke å si om den saken, bortsett fra om Åge Hareide får flere sjanser. Vi erklærer oss enig med det Dagsavisens Reidar Sollie sa på frokost-TV2 i dag, at Hareide gjerne kan skiftes ut allerede i dag.

Niks fotball – hvorfor ikke prøve håndball?
Den våkne leser har sikkert oppdaget at vi har fått ei bloggende jente, Tryll, på VPN-bloggen. Referatet fra håndballguttas siste kamp i Oppsalhallen er fornøyelig lesing. Les mere her

Vi får faktisk lyst til å besøke Jordalhallen når Follo2 kommer på besøk etter å ha lest forhåndsomtalen fra Tryll:

– Neste viktige kamp spilles hjemme i Løvens Hule lørdag 29. november kl. 1645. Våre Helter skal møte serieleder og siloduftende Follo 2. Da blir det fullstendig helvete på Jordal, for Bondelaget må avlives, flås og henges til røyking. Det er tross alt dyreplageri å frakte slik live stock til hovedstaden. Nå vil jeg se bannere, tatoveringer og deilige farger i Løvens Hule. Nå vil jeg høre sinte brøl, trusler og salmer. Skamslåtte bønder, coming right up! Neste innlegg vies til fremkalling av hat. Follo skal dø, må dø, ønsker sikkert å dø!

Sesongkort 2009
Sjappesjefen har fått mange henvendelser om salg av sesongkort, og her er hans foreløpige svar til alle:

Salget av sesongkort starter mandag 8. desember for dem som skal fornye eller kjøpe på vestbredden.
Onsdag 10. desember åpner salget for Ben Øvre og resten av stadion. Priser, plassering og annen relevant informasjon vil bli publisert på vif-fotball, klanen og vpn tirsdag 2 desember. Vi gjør også oppmerksom på at vi i fra denne sesongen har byttet billettleverandør fra Billettluka til Billettservice

Vålerenga i dag
Tømme Sjappa. Dette er dagen over alle dager. 75 % på det meste! Sjappesjefen melder:

Siste dag av salget og vi gir deg 75% på alle varer, og ja det begynner og bli tomt, men etter en kjapp opptelling så vet vi at det finnes igjen ca 150 hettegensre, 30 drakter, 150 par sko, 70 lamper,50 strikkegensre, 100 tallerkner,masse servietter, 100 pique skjorter av forskjellige art, 100 t-skjorter + masse annet småstæsj.

I morgen er det 50% på det lille som er igjen

Legg igjen en kommentar