Dagboka torsdag 30.oktober 2008

Usikkerhet rundt spillere. Panzer, Martin, Ian Harte. Men sikkerhet om at Moa bør vinne Kniksen og at du bør stemme på Bojans mål. Det er Dagboka. Panzer må spille? Ifølge Dagsavisen sier både Martin og Erik Hagen at det er mulig Panzer må spille mot Brann. Selv om han ennå har en vond skulder og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 30.oktober 2008»

Usikkerhet rundt spillere. Panzer, Martin, Ian Harte. Men sikkerhet om at Moa bør vinne Kniksen og at du bør stemme på Bojans mål. Det er Dagboka.

Panzer må spille?
Ifølge Dagsavisen sier både Martin og Erik Hagen at det er mulig Panzer må spille mot Brann.
Selv om han ennå har en vond skulder og ikke kan trå til for fullt i dueller.
Akkurat den setningen gjør at jeg mener man heller må finne en annen løsning, tom poteten Freddy, Bengt eller noe lignende. En Panzer som ikke kan trå til for fullt er det samme som en seksløper uten ammo, en ølkasse uten øl og en kondom uten kødd.

Og da kan kanskje Panzer bli friskere fri fra risiko. Slik at vi i alle fall kan han disponibel til selve cupfinalen.

På den annen side sier Toro følgende i Nettavisen:

– Han var ikke preget av skaden i skulderen, og det hele gikk tilsynelatende bra.

Mulig kommunikasjonen her svikter. Er Panzer frisk – fint. Er han ikke – bruk en annen.
Bruk en annen mann, slik at Panzers skulder ikke blir verre fra Brann. (øh…)

Forøvrig en artig liten passiar med Martin i det intervjuet. Etter at han selv sier ”det kan hende jeg blir nødt til det” om muligheten for å bruke Panzer sier han følgende om sin egen mulighet for å spille:

– Men om jeg spiller søndag vet jeg ikke. Får se om jeg blir tatt ut.

Dagboka mistenker at det ble sagt med et smil. Et slags ironisk smil over spørsmålene som har blitt stilt ved Martins klippekort på laget. Morsomt i så fall. Smilet altså.

Ian Harte
Den tidligere Leedshelten Ian Harte er som du sikkert vet aktuell for Vålerenga. Etter en del prøvespill er det ikke avgjort:

– Han har vist mye bra den tiden han har vært her. Nå skal vi tygge på inntrykkene og snakke sammen i trenergruppa, sier Toro til klubbens sider.

Jeg spurte en kompis som er Leeds gjennom mange år:
– Jeg tror Harte er «over the top». Mulig han kan bidra i et år eller to, men det lukter flopp når en spiller med den bakgrunnen søker til Norge..? Men litt ekstra krydder for eliteserien er det jo.

Eksakt. Man blir jo litt skeptisk dersom fremtiden skal sikres gjennom en såpass voksen mann. Han Harte er jo ikke den kjappeste backen såvidt vi husker? Vi minnes også Godsets forsøk med Lee Chapman. På den annen side: Trevor Morley i Brann?

Dessuten sier Toro at han er bra på feltet og virker proff. Og vi husker siste Vålerenga henta en relativt voksen back med bra skuddfot. David Brocken er antageligvis den beste backen Vålerenga har hatt.

Og med tanke på den skadesituasjonen vi har akkurat nå, kanskje vi rett og slett trenger en proff spiller på plass fortest mulig?

Glad jeg ikke jobber i trenerteamet og må ta stilling til sånne dilemmaer. Og det er du, Martin og Toro også.

Moa nominert til Kniksen
I kategorien ”angrepsspiller” er Moa nominert. Sammen med Nannskog og Pall Mall, forteller klubbens sider.
Det er rett og slett veldig kult. Moa har vært bra i år, og om han goaller mot skarrepakket blir han en ekte toppscorer, uten mål på straffer. Et poeng til er at Moa skaper veldig mye selv, han er lissom ikke spissen som er avhengig av at andre skaper scoringsmuligheten for han. Der er han faktisk bedre enn Nannskog, syns jeg.
Det står nok mellom Moa og islendingen. Vi syns det hadde vært fortjent om Moa vant, kjære jury.

Hvorfor? Fordi han er en fantastisk fair play spiller. Han filmer ikke. Han grisetakler ikke. Han er vennlig med alle. Og viktigst: han syter ikke.

Game over, Gunnarsson.

Ellers er Bojans mål mot Stabæk nominert som årets mål. Den kan det stemmes på. Mao: vi kan sørge for at Bojan vinner den fortjent. Gå til klubbens sider, se målet og gi din stemme.

Tur til Sarpsborg.
Ikke for deg, men for spillerne. Og det er bra. De skal til Hafslunds hovedgård, der både ”samarbeidspartnere, standupkomikere og Flyktninghjelpen…(klipp)… skal bidra til at dagene frem mot søndagens finale mot Stabæk går så raskt som mulig.

Veldig bra. Da Vålerenga herjet i finalen 97 hadde Davidsen sendt gutta ut av byen i noen dager. Ikke masse ståk, autografer og medieopptredener. Men avslapping og fokus på kampen. Det virka da, for håpe det hjelper nå.

Men vi lurer mye på hva Flyktninghjelpen skal bidra med for at dagene skal gå raskt.

Stabæk blir i Bærum, visstnok. Men dessverre kommer de til Ullevaal 9.november.

Vålerenga i dag
Vålerenga hockey vs Storhamar. Jordal kl 19.
Hatkamp.

Legg igjen en kommentar