Dagboka onsdag 29.oktober 2008

Det handler om kampen som kommer. Om dommere, spillere og midtstoppere. Det er håp.Og bøker. Og kjærlighet mellom oss og klubbens nettsider. Våre nyheter? Idag har vi lissom en del vålerengarelatert stoff. Skjønt egentlig er det ikke vårt, sånn generelt. Det er faktisk klubben sitt stoff. Klubbens nettsider har vært på bedringens vei lenge, men … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 29.oktober 2008»

Det handler om kampen som kommer. Om dommere, spillere og midtstoppere. Det er håp.Og bøker. Og kjærlighet mellom oss og klubbens nettsider.

Våre nyheter?
Idag har vi lissom en del vålerengarelatert stoff. Skjønt egentlig er det ikke vårt, sånn generelt. Det er faktisk klubben sitt stoff. Klubbens nettsider har vært på bedringens vei lenge, men nå produserer de innhold som bare det. Godt og interessant innhold. Og det er ikke bare bra for profil og markedsføring, det er bra for økonomien også. Veldig bra. Hva vi mener med det og hvorfor VPN er som en smiskende kusepatt ift det kan du finne ut av ved å lese artikkelen om oss og dem som er linket nederst. Kort sagt vil du fortsatt få den gamle sure kommenterende dritten her, men nyhetene får du kanskje mer av hos klubben?

Kamp mot skarrepakket
Wæhler er i bedring, sier klubben på sine sider.
– Jeg er optimist med tanke på at Kjetil skal rekke cupfinalen. Han er allerede på sykkel uten at det gjør vondt sier medisinmann Bjærke til VIF TV.
Vi krysser joystickene, selv om det er litt pinlig. Måtte Kjetil bli klar

Også kan det hende at Panzer er tilbake også. Iallefall i en slags form. Og i såfall mulig å bruke i finalen.
– Jeg skal være god nok og 100 prosent frisk hvis jeg skal spille cupfinalen, sier Erik Hagen til VIF TV .

Spørsmålet er vel hva slags form? I toppform vil han være et førstevalg, men akkurat nå er han backup om ikke Wæhler blir frisk. Trene opp kondisen nå, Erik. Fort!

Han spiller såkalt internkamp på Valle i dag, og da vet man mer. God bedring, Garth.

Andre kjente personer og kampen
Kjell Alseth dømmer serieavslutningen mellom Vålerenga og Brann, melder klubbens sider. Og de legger lista høyt med å informere om at Vålerenga har ikke vunnet med Alseth som dommer siden 2004.
Ouch. Dårlig karma for oss, og egentlig litt kjipt mot dommeren som fra første blås kommer til å være hatet. Er det egentlig lurt det da?

Brann.no melder at Azar Karadas sliter med lysken og må stå over Branns siste kamp for sesongen, mot Vålerenga. Veldig trist, vi hadde unnet han moroa med å spille mot selveste Vålerenga i Oslo.
Han er jo slik en sympatisk person med et navn som klinger så vakkert på skarrepakksk.

Vålerenga årets skuffelse?
Reidar Solli i Dagsavisen er en av de bedre sportsjournalistene i landet. Men idag hevder vi at han tar en smule skivebom når han sier at Vålerenga er sesongens største skuffelse. Vi har iallefall klart Europaplass, om ingen ting annet. Fjorårets seriemester har ikke klart det en gang. Og jeg ler meg fillete av det. Søndag skal de få, og jeg gleder meg.

Og så snakker vi ikke mye om at vi uten cupfinaleseier er sesongens nest største skuffelse…

Nye takter fra Freddy
Freddy dos Santos skal skrive sin selvbiografi etter et tapt veddemål med Alexander Schau og Thomas Aune i P3. Også det melder klubbens sider. Vi tror faktisk dette skal bli ok lesing. Freddy er en mann med ordene i sin skriftlige makt, og en viss poet også. Vi husker med stor ømhet sangen han og Amund Skiri laget til VPN i anledning 10årsdagen vår. Vi lover deg en objektiv anmeldelse av boka så snart vi har den i hende. Omtrent som våre kampreferater…

Vi gleder oss til boka.
Vålerenga i dag
Les første utdrag av boka på klubbens sider. Les gjerne klubbens sider også. Etter at du har lest artikkelen om oss og dem under. Ha en fin dag i snøen.

Legg igjen en kommentar