Dagboka tirsdag 28.oktober 2008

Vi venter det hatefulle blikket mot vest. Det er det Dagboka handler om idag. Skarrepakket Det kjenner fortsatt veldig flaut ut, men jeg velger å flytte fokus vekk fra gårsdagens kamp og se fremover. Sesongen er nesten over, men en seriekamp gjenstår. Brann. Om vi skulle ha spilt mot Glimt eller Molde feks ville denne … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 28.oktober 2008»

Vi venter det hatefulle blikket mot vest. Det er det Dagboka handler om idag.

Skarrepakket
Det kjenner fortsatt veldig flaut ut, men jeg velger å flytte fokus vekk fra gårsdagens kamp og se fremover. Sesongen er nesten over, men en seriekamp gjenstår. Brann.

Om vi skulle ha spilt mot Glimt eller Molde feks ville denne kampen vært nesten uinteresssant. Men med Brann på motsatt side blir den ikke det. Rent utenom at jeg vil se gutta levere noe på banen som kan gi meg og dem tro på cupfinaleseier ønsker jeg å se Vålerenga knuse en av erkerivalene våre. Det er mye prestisje i denne kampen.

Som meg har du sikkert noen ganger tenkt deg om ift hvem du hater mest i fotball-Norge. Lyn, Rosenborg, Lillestrøm, XXX, Ham Kam og Brann er sikkert klubber du har sortert langt opp på din hatliste. Lyn er øverst på min, fordi de som klubb og identitet tilsvarer vestkanten. Og vestkanten er alt jeg hater.

Men når det kommer til folkeslag er det Brann og Bergen som er verst.

Jeg skal innrømme følgende:
Jeg kjenner fire bøfler. Jobb, venner av venner og sånn. De er alle ålreite folk.
Jeg kjenner tre barter. Også ålreite, selv om de er litt selvgode iblant.
Og utrolig nok kjenner jeg to Lynsupportere. Og de er ganske ok de og.

Jeg har i mitt liv bare møtt en ålreit bergenser. Og til alt overmål var han i et av de gamle styrene til BST.

Men alle andre bergensere jeg kjenner eller har kjent er mer eller mindre arrogante drittsekker. Selv de av dem som har virket ok har avslørt seg selv etterhvert med sine høye tanker om seg sjøl. Bergensere er alene en god grunn til å ha jantelov. Jeg hater det skarrende pakket, og de har gjort det lett for meg.

Se for deg at en bøffel, ett vestkantsvin, en bart og en bergenser tryner på sykkel. Skikkelig. Hvem av dem ler du mest av? Svaret er enkelt.

Måtte Vålerenga gruse dem på søndag. Det er faktisk viktig for meg iallefall.

Midtstoppere
Med en viss noia venter jeg på å få høre at Wæhler blir frisk. Ronny er nemlig skada i følge Dagsavisen. Og Panzer er vel ikke helt klar for skikkelig tjeneste ennå. Vi trenger en spillende midtstopper ved siden av Muri som dominerer luftrommet. Og jeg vil helst ha Bengt i angrep. Så nå hadde det vært kjekt om vi hadde Jørgen Horn?

Vålerenga biler mot rasisme
Klubben har mottatt to Smartbiler med full Vålerenga-dekor. Synlighet og smidighet er stikkordene. Bra saker, syns vi. Men på bilen det er bilder av står det:

– På veien mot rasisme

Altså, vi skjønner at det ikke er sånn ment, men det kan leses som at man er på vei mot rasisme….ikke at man er mot rasisme. Om du ser forskjellen? Fine biler da.

Vålerenga i dag
Tja, ikke så mye. Så vi tar litt info istedet:

Ny fanzine kommer. Og det er El Fingro som står bak – igjen. Vi lar han og hans kompanjonger snakke:
Endelig etter mye kjas og mas og ikke minst treghet. Så ser =Enga dagens lys, fanzina går i trykken nå. Vi håper å ha den tilsalg på Bohemen fra onsdagen før cupfinalen. Hele herligheten koster 20 spenn og du får hele 60 sider lesestoff. Vi tror vi har funnet noe for en hver smak, mye fokus på cupfinalen. Men også mye annet moro…Vi ligger ikke på latsiden, vi jobber også med ett julenummer med mye moro. Deadline er 25.november og lyst til å bidra? ja da mailer du til erlikenga@gmail.com . Vi gir ut to på rappen siden vi syns fanzinemarkedet i Klanen de to siste årene har vært ganske labert. Ja, vi vet at Rune Julsvik prøvde før i høst, men det er plass til flere også som ikke bare trykker lettkledde damer, skriver om Singh og hater Martin Andresen som pesten.
Så =Enga gleder seg til å selge akkurat deg ett ex, får du ikke tak i blekka?. Mail da også til erlikenga@gmail.com

Legg igjen en kommentar