Helgedagboka søndag 26. oktober 2008

Det er kamp mot Stabæk, det er høst og sesongen 2008 er snart historie. Andrelaget avsluttet med tap Andrelaget, for anledningen forsterket med Martin Andresen i samfulle 90 minutter, tapte 0-1 hjemme for Byåsen i går. Andrelaget var allerede sikret ny kontrakt og for meg var det mest hyggelig å se at Martin Andresen ikke … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 26. oktober 2008»

Det er kamp mot Stabæk, det er høst og sesongen 2008 er snart historie.

Andrelaget avsluttet med tap
Andrelaget, for anledningen forsterket med Martin Andresen i samfulle 90 minutter, tapte 0-1 hjemme for Byåsen i går. Andrelaget var allerede sikret ny kontrakt og for meg var det mest hyggelig å se at Martin Andresen ikke er for stor spiller til at han hever seg over denne type kamper.

Mostafa Abdellaoue
Mos leiker ikke butikk. Sånn for å markere hva Skeid og deres usympatiske samarbeidsklubb går glipp av, hamra han like godt inn 5 mål i sin siste kamp for klubben. Vi gleder oss til fortsettelsen, velkommen skal du være!

Vi klarer ikke helt å la være med å kose oss med andres ulykke. Farmerlaget Skeid rykket opp til adeccoligaen og risikerer nå å være i samme divisjon som Lsk. Nedrykk for bøfla vil altså avslutte det samarbeidet ganske effektivt. Litt synd egentlig, modellen med at Skeid tar jobben, Lsk tar utgiftene og Vålerenga tar talentene har fungert utmerket.

Kampen mot Stabæk
Du rekker fortsatt å løpe ned i sjappa å hente deg en billett, salget pågår mellom kl. 14 til 16.
Martin har sagt at vi spiller med de samme 11 som sparka Lsk ned i nedrykkssøla. Bojan og Strand fungerte utmerket sist, det blir derimot sennende å se hvordan de vil fungere mot et lag som spiller ballen hurtig langs bakken. Det var kriging sist, i dag vil det handle like mye om bevegelse.

VPN tror at Bærum må vente med å starte festen til Alfheims forblåste plastikkunderlag og tror det blir nesten like morsomt for de ti bønda som drar oppover til den kampen å feire seriegull som det kunne vært å vinne i dag. Moa og Bojan skårer for oss, mot det som viser seg å være et blekt og tafatt stabæklag. Vi vinner 3-1.

Gråt når det er over
Det gjenstår med dagens kamp, kun tre kamper av årets sesong. Snart handler det bare om hockey noen måneder. Nyt de siste minutta av 2008.

Legg igjen en kommentar