Dagboka mandag 20. oktober 2008

Vi jobber febrilsk med å få opp stemningen mot kveldens kamp. Skulle ikke tro det skulle være så vanskelig nå motstander er Lillestrøm. Kamp mot LSK Serien ble på mange, om ikke alle, måter avsluttet i går kveld og det er få lag som har noe som helst å spille for i de resterende to … Fortsett å lese «Dagboka mandag 20. oktober 2008»

Vi jobber febrilsk med å få opp stemningen mot kveldens kamp. Skulle ikke tro det skulle være så vanskelig nå motstander er Lillestrøm.

Kamp mot LSK

Serien ble på mange, om ikke alle, måter avsluttet i går kveld og det er få lag som har noe som helst å spille for i de resterende to rundene. Dvs grunnet NFFs og TV2s uendelige visdom er Vålerenga og Lillestrøm i den heldige situasjon at de har hele tre runder igjen. Vi regner med at nøytrale tilskuere stormer til TV-apparatene i kveld for å overvære kampen og ikke minst for å bli inspirert til å kjøpe alle de vidunderlige produktene som blir presentert før kampen og i pausen.

Inspirasjon er kanskje det eneste vi kan håpe Vålerenga kan bygge nå. Det er ikke til å stikke under en stol at sesongen og da den delen av den som består av hjemmekamper i serien har vært en gedigen skuffelse. Overbevisende seire mot Lillestrøm og Brann kan utgjøre en delvis lindring av den surheten mange av oss brygger på. Rusen etter semifinaleseieren mot Bodø/Glimt er nok bevis på hvor lite som skal til for å tilfredstille den jevne supporter.

Moa er friskmeldt og aktuell for spill mot Lillestrøm. Kjetil Wæhler og Luton Shelton kommer tilbake etter vellykkede landslagskamper, mens Martin Andresen er ute med karantene og Kristofer Hæstad er tvilsom med strekk. Det er ikke godt å si hvordan alt dette vil slå ut, men vi håper at laget forstår at dette nærmest er siste sjanse til å reparere litt av denne sesongen.

– Vi har altfor mye å bevise i seriespillet vårt til at vi kan tenke på og ta hensyn til cupfinalen enda. Vi er veldig revansjesugne på at vi skal ta flere poeng på Ullevaal. Vi må vinne kamper i serien, det har vi ikke gjort ofte nok i år. Vi har nå igjen to hjemmekamper og cupfinalen på Ullevaal før sesongen er over. Vi har skuffa for mye på Ullevaal i år, og skal forhåpentligvis levere noe der vi kan være bekjent av de siste kampene, sier Tor Ole Skullerud, som forstår hvor skoen trykker, til vif.no. Skulle bare mangle forresten. Skullerud fortsetter med et fromt håp

– Det er gjerne slik at det er det siste i en sesong man husker. Derfor er sesongavslutningen veldig viktig for oss nå, og vi har fullt fokus på å prestere i seriens siste tre kamper, og skal helst begynne med tre poeng mot Lillestrøm.

Og for egen del legger vi til: det er på Ullevaal det må vises. Hva vi gjør borte mot Stabæk gir vi blanke i, så lenge det fører til at Stabæk a) blir overmodige, b) blir usikre , eller c) avskriver enhver sjanse for seier. Hm, kjenner på oss at alternativ a) ikke er så forlokkende, så kanskje vi ikke gir blanke likevel. Men gode prestasjoner mot Brann og mot Lillestrøm i kveld. Det er minstekrav.

Cupfinaleeffekter

Det renner visst inn en del tips til Sjappa om steder som selger cupfinaleeffekter uten lov. Derfor gir vi her den offisielle lista over hvor du skal gå å kjøpe det lille ekstra som skal sikre seier den 9. november:
1000 Tilbud, Dronningsgt 27
Coop Obs, Løren
SiGA Barneklær, Hagan Atrium.
ICA Nær, på Klokkarstua
Sports Outlet, Jessheim
Torshov Sport AS
Fotballshop, Ullevål
Mandag 4 november lager Sjappa en 30 kvm stand på Oslo S, den holder åpent hele uken fra kl 09-21 (man-fredag) lørdag 10-16.
Samme tidsrommet har man også en 15 kvm stand på Dasslokket med åpningstider 10-17 (man-fredag) lørdag 10-16.

Lørdag 8 november finner man også stand på Youngstorget fra kl 10-24 i teltet.
Søndag 9 november er det 2 stk stand på Ullevål Stadion + telt på Youngstorget.

Og finner du ikke fram da, så kan du like gjerne gi opp.

Legg igjen en kommentar