Vålerenga – Lillestrøm 3-1

Det lukter stekt pippip etter kampen mot Lillestrøm. Endelig viste laget hva som bor i dem. Vi vant med stolpe ut, det er omtrent første gangen i år. Samtidig ser vi Lillestrøm forsvinne mot avgrunnen. Hva mer kan man ønske seg? Vålerenga – Lillestrøm 3-1 (0-0) 20.10.2008 – Ullevaal Stadion Tippeligaen 24. runde 12.398 tilskuere … Fortsett å lese «Vålerenga – Lillestrøm 3-1»

Det lukter stekt pippip etter kampen mot Lillestrøm. Endelig viste laget hva som bor i dem. Vi vant med stolpe ut, det er omtrent første gangen i år. Samtidig ser vi Lillestrøm forsvinne mot avgrunnen. Hva mer kan man ønske seg?

Vålerenga – Lillestrøm 3-1 (0-0)
20.10.2008 – Ullevaal Stadion
Tippeligaen 24. runde
12.398 tilskuere

Vålerenga: Troy Perkins , Freddy dos Santos, André Muri, Kjetil Wæhler, Allan K. Jepsen, Morten Berre, Lars Iver Strand, Bojan Zajic, Daniel Fredheim Holm (Jørgen Jalland inn 73), Mohammed Abdellaoue (Luton Shelton inn 77), Bengt Sæternes (Adnan Haidar inn 81)

Lillestrøm: Fredrikson – Søgård (Riseth inn 67), Pedersen, Bertheussen, Stensaas – Riise, Mouelhi, Bjørkøy, Lie (Fellus inn 75) – Occean, Myklebust (Sundgot inn 33)

Mål:
1-0 Innlegg fra Moa fra venstre 1-0 Steinar Pedersen – selvmål 53
2-0 Mohammed Abdella 64
2-1 Arild Sundgot 68
3-1 Bengt Sæternes 77

Gule kort: Vidar Riseth 85, Bojan Zajic 90+1

Hoveddommer: Per Ivar Staberg, Harstad IL

Det lukter stekt pippip etter kampen mot Lillestrøm. Endelig viste laget hva som bor i dem. Vi vant med stolpe ut, det er omtrent første gangen i år. Samtidig ser vi Lillestrøm forsvinne mot avgrunnen. Hva mer kan man ønske seg?

Dagboka dagen derpå: Smaken av seier.

Vålerenga får endelig i gang overgangene sine. Det gir to mål. Endelig er det fart nok i spillet til å utnytte ting. Vi er hissige på å komme i angrep og viser at i denne kampen er det vi som bestemmer. Nydelig å se på!

Kampens høydepunkt:
Kanskje da Morten Berre med ballen i føttene og rettvendt mot mål tar en ca. 200 kroppsfinter på rad uten å røre ballen, for deretter å dytte en gang, lett, til venstre. Begge oppassere forsvant ut i det store intet, og det klassiske ’45’ innlegget kunne selv bestemora mi satt i mål. Men det greide dessverre hverken Adnan Haidar eller Lars Iver Strand, sistnevnte slår ballen meget hardt i tverrliggeren fra ca. 7 meter. Akk ja.

Ellers:
Bare skryt. Ingen nevnt, ingen glemt. Jo forresten, Freddy som vanligvis får mye pepper, spilte en av sine beste kamper for året. Og Morten Berre viste nok en gang hvilken ressurs han er når det gjelder å holde på ballen og å kunne drille et par tre mann om det skulle behøves. En burde også trekke fram Daniel Fredheim Holms og Moas spill før pause, Bengt Sæternes kriging som ga 3. målet og Allan Jepsen, midtstopperene og midtbanen. I det hele tatt så så Vålerenga ut som et fotballag i går.

Bøffeljeger-børs

Perkins 4
Jepsen 6
Wæhler 6
Muri 5
Dos Santos 6
Fredheim Holm 6
Strand 5
Zajic 7 BB
Berre 7
Abdellaoue 7
Sæternes 6

Innbyttere:
Jalland For kort tid
Shelton For kort tid
Haidar For kort tid

Legg igjen en kommentar