Helgedagboka søndag 19. oktober 2008

Det drar seg mot ny mandagskamp. Vi kan gi bønda nedrykksfeber i morra og ble kvitt vår egen i går. Vi er trygge, serien er ræva, nå handler det mest om faenskapet vi kan påføre andre før vi spiller om Kongepokalen – igjen. Andrelaget er trygge Etter å ha slått kjeltringklubbens andrelag 0-1 borte på … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 19. oktober 2008»

Det drar seg mot ny mandagskamp. Vi kan gi bønda nedrykksfeber i morra og ble kvitt vår egen i går. Vi er trygge, serien er ræva, nå handler det mest om faenskapet vi kan påføre andre før vi spiller om Kongepokalen – igjen.

Andrelaget er trygge
Etter å ha slått kjeltringklubbens andrelag 0-1 borte på Voldsløkka i går, kan våre rekrutter se frem mot en ny sesong med anstendig matching. Rapportene melder at vi leka med et sjanseløst og tafatt Lyn 2. Jørgen Jalland satte målet som sikret både seieren og ny kontrakt.

Verdenspremiere
Angelo Kelly er sikkert vant til at ”alle” synger på låtene hans. På mandag på Ullevaal er rollene byttet om, Angelo Kelly skal synge Klanens versjon av hans egen sang. Dette er selve drømmen til småpikene fra 90-tallet. Kelly Family ved Angelo, live på Ullevaal. Det er snakk om det faste pauseinnslaget ”Mitt Vålerenga”, men denne gangen covrer originalartisten, originalcoverversjonen av sin egen original sammen med coverartistene hvis du skjønner.

Ha det, ha det, ha det Kanari – lillestrøm ned i første
Seier på mandag fører oss opp i 30 poeng og gir oss heng på 7-ende plassen. Spør du meg er valget mellom syvende og niende plass ikke det store. Mer moro er at seier på mandag kan sende LSK ned i nedrykksgjørma. LSK har igjen oss og RBK før de møter Aalesund i det som kan bli en ren kamp mot nedrykk/kvalifisering. Alt Aalesund trenger å gjøre er å ta tre poeng mer enn LSK på de to kampene før de har LSK hjemme. LSK i dritten og en hjelpende hånd til Rekdal og resten av Vålerenga i eksil, høres helt greit ut. Slå bondesvina og gjør det skikkelig.

Verdenspremiere del II
Jamminga på Bohemen bar resultater, en ny låt så dagens lys og nærmer seg en platebutikk i nærheten av deg. Vi kan røpe at det handler om deg og meg, virkningene av en tøff kveld på byen og hva en dose Vålerenga kan gjøre med deg. Vi snakker en litt lett AC/DC-stil, med vålerengelsk tidsriktig tekst. Vi gleder oss!

MOA!
Moa er muligens tilbake allerede til kampen i morgen, men viktigst er det at gutten er tilbake, nærmer seg kampform og helt sikkert rekker cupfinalen. Herlig er det.

Kampen
Selv om serien ikke er så viktig lenger betyr disse kampa fortsatt mye for oss på tribunen, kamper mot LSK er kamper som skal kalle frem hatet i både oss og spillerne. Vis bønda at det eneste de får med seg hjem er fjøslukta og de jævla trommene dem tar med seg inn hit til hovedstaden. Vi skal ha tre poeng, vi skal ydmyke dem på tribunen, det eneste vi krever er altså reprise fra vårkampen. Drep dem Vålerenga, drep dem!

Vålerenga i dag
Hør talsmann Knutsen på VIF-TV, se magasinet samme sted og kos deg med VPNs blogger.
Hockeyen har bortekamp på Lillehammer og fortsetter fothåpentligvis trenden fra kampen mot Furuset.

Legg igjen en kommentar