Dagboka mandag 13. oktober 2008

Landslagsvakuum fram til onsdag, så er det samling og opptrening til kampen som skal vinnes. Vi snakker selvfølgelig om ei uke fram i tid, men før vi kommer så langt skal vi innom mye rart. Denne ukas dagbøker bærer preg av optimisme, glede og en stor dose kamferdrops. LandslagsWæhler Kjetil spilte hele kampen mot skottene, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 13. oktober 2008»

Landslagsvakuum fram til onsdag, så er det samling og opptrening til kampen som skal vinnes. Vi snakker selvfølgelig om ei uke fram i tid, men før vi kommer så langt skal vi innom mye rart. Denne ukas dagbøker bærer preg av optimisme, glede og en stor dose kamferdrops.

LandslagsWæhler
Kjetil spilte hele kampen mot skottene, og var jaggu nære på å score to ganger. Det var jo Carew, Iversen, Gamst Pedersen og Riise også. Men som vi nå alle vet: Våre landslagsspisser og angripere bøtter inn mål på klubblagene sine, men når de får på seg drakta med flagget på brystet får de mental sperre. (Dette gjelder ikke Riise vel og merke, for han har jo blitt skada fordi klubben hans har drevet rovdrift på han, og nå skal han saksøke LSK.)

Wæhler spilte stødig og tøft, nesten litt på grensen til hva som får passere her hjemme på berget, men i Skottland så det ut som om man kunne kjøre på med god gamle drusetaklinger, tregreps holding i feltet og gode tak i trøya. Med andre ord en kam der dommer Edvartsen hadde fått litt å gjøre.

Det ser ut som om Wæhler har fått inn formen, og det passer oss utmerket. Vi regner med at han er klar for krig om ei uke og på topp søndag 9. november.

Hjemmedrakt og Gaza
Det kan ikke bli bedre dette. Vi får okkupere hele Gaza, og vi får stille i hjemmedrakt i cupfinalen. Jepp. Vi gjentar det gjerne. Det er vi som skal farge Ullevaal blått denne søndagen. Om Stabæk stiller i disse gullbortedraktene sine vet vi ingenting om. Men vi aner at ydmykheten er godt fraværende når dette skal avgjøres av Inger Britt & Co.

Det er cupfinale, og det betyr fest og sånt
Det er 4 uker (minus en dag) til cupfinalen. Det betyr at Oslo kommer til å bli farga i blått med en anelse rødt i. Klanen og Sjappa har ikke ligget på latsida, og kan presentere et opplegg det virkelig står respekt av.

I går ble det solgt i overkant av 5000 billetter til kampen, og over 2000 billetter til cupfinalefesten på lørdag. I morgen (tirsdag 14/10) legges det ut 400 billetter til. Disse kan man kjøpe i Sjappa, hvis man er medlem av Klanen eller klubben. Det legges også ut 100 billetter til klubbens medlemmer i det nye klubbhuset på Valle.

I 2002 var det telt på Rådhusplassen, det var rock’n roll og full rulle. Best husker vi da bandet til Michael Krohn – Krohn & Co. – spilte «Noen å hate». Teltet letta, det var poging av god gammaldags sort, man skalla ned sidemannen som lo og skalla tilbake, sparka en annen fyr i balla, helte øl i håret på ei dama som lo seg fillete og ville knulle på dass… Joda, det gikk an å late som om det var 1990 og konsert på samfunnet på Ås – bortsett fra at det var sånne utedasser da.

Uansett, har du ikke skaffa deg billett er du relativt sløv i nepa. Det koster to hundre spenn, og er garantert verdt det. Billettene får du i Sjappa – hvor ellers?

VPN blogger
Vi er ikke så kjappe i avtrekker’n her i VPN. Blogging har jo blitt et verdensomspennende fenomen de siste tre-fire åra. Vi har på en måte hevda at Dagboka det er jo Norges eldste blogg, et skalkeskjul har det vel vært.

Men vår primo technico capo har installert et eget bloggsystem for oss. Det har tatt litt tid før vi kom igang, men nå ser det ut som om den berømte ketchup-effekten har truffet oss for alvor.

Vi anbefaler alle om å komme med kommentarer til innleggene, tipse andre og skape blest om det våre bloggere lirer av seg. Og går du med en liten skribent i magen kan du jo sende inn en sak. Vi vet at dere er mange der ute som lider av skrivekløe. Men skal du være med så må du forplikte deg til å levere, og du må levere mer enn et gjennomsnittlig foruminnlegg.

Finanskrise og sånt
Det har blitt spekulert i om finanskrisa kommer til å sette en effektiv stopper for våre stadionplaner på Valle. Odd Skarheim roa nervene vår i forrige uke.

Vi som har surra rundt på Blinder’n i noen år og fikk med oss noen vekttall i det som den gangen het Sosialøkonomi, har også lært at det offentlige kan bruke sine penger i nedgangstider for å stimulere bransjer som er spesielt utsatt når økonomien har fått influensa.

Byggebransjen har levd fett på oppgangstider de siste fem åra. Vi tipper at det blir mange som vil bygge ny stadion for oss – og at prisen blir en helt annen enn den Start betalte for sin arena, den som stod ferdig i 2007 da boligmarkedet var på topp…

Vålerenga i dag
Legge seg utenfor Sjappa i soveposen og sikre seg billett, evt. krype under dyna og legge billettene under hodeputa.

Legg igjen en kommentar