Vålerenga – Odd 2-1

Vi fikk alt vi ba om og vel så det i semifinalen mot Odd. Vålerenga – Odd 2-1 (2-1) 25.09.2008 – Ullevaal Stadion Cup, NM semifinale 9563 tilskuere Vålerenga: Troy Perkins, Jarl André Storbæk, Erik Hagen ( Freddy dos Santos inn 21), André Muri, Allan K. Jepsen (Ronny Johnsen inn 67), Lars Iver Strand, Martin … Fortsett å lese «Vålerenga – Odd 2-1»

Vi fikk alt vi ba om og vel så det i semifinalen mot Odd.

Vålerenga – Odd 2-1 (2-1)
25.09.2008 – Ullevaal Stadion
Cup, NM semifinale
9563 tilskuere

Vålerenga: Troy Perkins, Jarl André Storbæk, Erik Hagen ( Freddy dos Santos inn 21), André Muri, Allan K. Jepsen (Ronny Johnsen inn 67), Lars Iver Strand, Martin Andresen, Kristofer Hæstad, Daniel Fredheim Holm ( Bojan Zajic inn 56), Bengt Sæternes, Mohammed Abdellaoue

Odd Grenland: 11 tapere

Mål:
0-1 Kenneth Dokken 22
1-1 Mohammed Abdellaoue 31
2-1 Bengt Sæternes 38

Hoveddommer: Espen Berntsen, Vang

Etter Ålesundkampen skrev Dagboka: VIF spiller dørgende kjedelig fotball, og det blir bare verre og verre for hver uke som går. Vi forlanger ikke topp 3, men gi oss i hvert fall noe – et dribleraid eller et angrep som vi kan glede oss over. Vi fikk alt vi ba om og vel så det i semifinalen mot Odd.

Det har ikke vært lett for en som er positiv til Martin Andresen og den nye løsningen i år. Innsatsen har det vært så som så med, men fremfor alt har kvaliten vært alt for ustabil. Hjelper ikke at marginene ikke har vært på vår side, men det går mest på ferdigheter (eller mangel på sådan).

Men i dag synes jeg det virkelig løsnet for laget. Selv om Odd spiller i Adeccoligaen var de ikke dårlige i dag. Vi var rett og slett mye, mye bedre. Kom vel fram til 8 enorme sjanser til å score før plutselig vi fikk en i ræva. Men god moral gjorde at vi kom oss inn i kampen igjen. Først var Moa våken på en retur, så var Bengt i det krigerske humøret. Vi ble presset tilbake i andre, men et par heroriske eksempler på innsats i den siste halvdelen av andreomgangen gjorde at vi klare å komme oss tilbake i førersetet igjen.

Hæstad var outstanding i dag. Andresen var også veldig, veldig god. Sæternes og Moa spiller meget godt sammen. Fredheim var god på sin kant, og Bojan var ok da han kom inn. Strand hadde god innsats, men hadde vel ikke veldig hell med pasningsforsøkene sine i dag for å si det mildt. Jepsen fikk virkelig vist sine offensive kvaliteter. Muri står igjen fram som vår beste forsvarsspiller. Hagen var ganske enkelt elendig, men det ble bedre etter at han gikk ut – selv om Freddy ble lurt ut i pølseboden sekunder etter at han kom inn. Det førte til 0-1 i sekken. Johnsen viste at han faktisk kan brukes han også – om ikke fra start, men som innbytter.

Jeg er først og fremst glad for at vi vant en kamp igjen. At vi klarte å vinne en kamp fortjener, at vi skapte så mange sjanser og at spillerne jobbet så mye som de gjorde. Å se reaksjonene til Sæternes og Hæstad i det dommeren blåste i fløyta varmer et vålerengahjerte. Du så hvor mye dette betydde for dem.

Synes også Klanen var gode i dag.

Jeg tar meg selv i å gå rundt med et bredt smil om munnen. Dette er ikke bare deilig, det er utrolig moro. Har ikke helt gått opp for meg at vi skal spille cupfinale, men det kommer nok i morra. I kveld vil jeg bare nyte øyeblikket da vi fikk se hva som virkelig bor i dette laget.

Takk, og god natt.

Legg igjen en kommentar