Dagboka torsdag 25. september 2008

Oppvarming til semifinale og oppfordring til å komme seg på kamp. Det er dagens dose i dagboka. Ses på Ullevaal. Ja, det er kamp i kveld I dagens Aftenposten og i grevens tid svarer Martin Andresen ordflommen fra Odd. – Fagermo har irritert på seg mange trenere i den korte stunden han har vært med … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 25. september 2008»

Oppvarming til semifinale og oppfordring til å komme seg på kamp. Det er dagens dose i dagboka. Ses på Ullevaal.

Ja, det er kamp i kveld

I dagens Aftenposten og i grevens tid svarer Martin Andresen ordflommen fra Odd.

– Fagermo har irritert på seg mange trenere i den korte stunden han har vært med i toppfotballen ved å være kjepphøy og kjekkas. Så får vi heller høre hva han har å si etter kampen, sier treneren vår til tanta i Akersgata. Vi synes det er godt å høre at Andresen legger lista såpass høyt.

Også Freddy parerer på urbant vis

– Vi gleder oss til kampen uavhengig av hva de har sagt. Men vi liker heller ikke at folk tråkker på oss. Vi skal vise at det er vi som bestemmer på kampdagen. Likevel synes jeg det er hyggelig at Morten Fevang bruker sitt følelsesregister på oss.

En som kanskje går til kampen med litt blandede følelser er Arni Gautur Arason som skal stå i mål for Odd i kveld

– Det blir jo litt spesielt for meg å møte nettopp Vålerenga. Men nå spiller jeg i Odd, og det er med Odd jeg kan komme til finalen. Sånn er fotballen blitt, sier han til Telemarksavisa. Vi tror dessverre ikke det lille forbeholdet fører til at han slipper inn gratismål. Såpass respekt skal en ha for en gammel helt.

Vi stjeler litt fra vif.no sin ypperlige historiske gjennomgang og nevner at Vålerenga Fotball er i sin 13. semifinale gjennom tidene og møter Odd for femte gang i NM. VIF har et godt tak på Odd med 3 seire og ett tap og en målforskjell på hele 11-4. Vålerenga har kun en gang tidligere tapt for et 1. divisjonslag i semien og det er så langt tilbake som i 1951.

Det er sannlig ikke lett å utpeke en favoritt i denne kampen. På papiret skal selvsagt Vålerenga vinne. I praksis er det avhengig av at angrepsspillet flyter. Det kan kanskje Daniels tilbakekomst sørge for?

– Semifinalen mot Odd Grenland blir ekstremt viktig. En plass i cupfinalen betyr ekstra mye, og vil på mange måter redde sesongen, sier Daniel til vif-fotball.no. Han har forøvrig trent godt hele uka og vil antagelig starte. Så mangler vi bare Morten Berre?

Og ja, dette er kampen som bestemmer om sesongen skal kunne regnes som fullstendig katastrofe eller ei. Da synes vi det kanskje hadde vært lurt å ta seg en tur. For å vise at en ikke lar seg tråkke på.

Billetter til i aften

Sjappa melder at det er solgt rundt 6500 billetter til kampen, av disse er det solgt litt i overkant 1100 billetter til Oddsupportere i VG-nedre. Det er ventet rundt 2500 supportere fra Grenland denne kvelden. Det er bra med billetter igjen på alle tribuneseksjoner, billetter selges på de vanlige stedene samt stadion fra kl 1700.

Dette ligner ingenting, VPN oppfordrer alle til å storme ned i Sjappa og sikre seg billett.

Legg igjen en kommentar