Dagboka onsdag 24. september 2008

Vi kjenner etter, og finner at det kanskje hadde smakt med en Oddskalp allikevel, ikke minst når det er siste hinder mot cupfinale. Ellers hilser vi fredsfølerene fra Skeid velkommen. Småirriterende Vålerenga skal visst spille semifinale i cupen i morgen. En begivenhet som på mange måter har gått hus forbi. Av diverse årsaker, som antagelig … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 24. september 2008»

Vi kjenner etter, og finner at det kanskje hadde smakt med en Oddskalp allikevel, ikke minst når det er siste hinder mot cupfinale. Ellers hilser vi fredsfølerene fra Skeid velkommen.

Småirriterende

Vålerenga skal visst spille semifinale i cupen i morgen. En begivenhet som på mange måter har gått hus forbi. Av diverse årsaker, som antagelig har med lagets form, den økende betydningen av serien, den lite fristende motstanderen (er det mulig å gå til den kampen med glede? er det mulig å gå fra den kampen annet enn skuffet? om Vålerenga vinner, så er det som forventet, om Vålerenga taper så blir det svart i sjela, mens media kan kose seg med «pengemakten overvunnet» eller annet i samme gata i dagesvis), osv, osv.

Men sannelig fant jeg ikke et gryende skvett interesse og irritasjon stige mot overflaten mens jeg så på Dagsrevyen 21 (eller hva det nå var) med et halvt øye i går kveld. For der satt Oddspillere og Oddledere og fortalte hvor skuffet de var over Vålerengas prestasjoner i år og hvordan de så på seg selv som favoritter.

Likgyldigheten blir dempet av slike ord. Jeg håper Vålerengas spillere og trenere så på samme innslaget og går til kampen med inderlig ønske om å ydmyke 1. divisjonslaget på alle mulige måter. For Odd er og forblir et feigt kontringslag på bortebane som i alle år har tøyd dommeres tålmodighet med uthaling av tid og sirupsspill, uansett hvor kjekke og aggresive man har fremstått i media i dagene før match.

(Dessuten så hadde det vært kult med en cupfinale/mulighet for UEFA-cup spill til neste år, kjenner jeg på meg.)

Skeid greia

– Foreløpig må vi bruke litt tid på å se hva som har skjedd, og roe oss litt ned, sier daglig leder i Skeid Terje Martinsen til Aftenposten.

– Vi skal snakke med Vålerenga, og er jo ikke akkurat uvant med å miste de beste spillerene. Men når vi bruker mange år på å utvikle spillere, er det alltid med et håp om å få noe tilbake, så vi kan utvikle flere spillere, fortsetter han.

Eimen av fredspipe sprer seg over Oslo, og vi kan ikke skjønne annet enn at litt smidighet og et par innrømmelser fra Vålerengas side, kanskje supplert med litt cash eller lignende, vil gjøre underverker for denne saken. For ikke å snakke om at det kanskje kunne bidratt til å bedre samarbeidsklimaet mellom klubber som for tiden heller burde se på hverandre som naturlige samarbeidspartnere enn konkurrenter.

Forslag til hvem det måtte være i Vålerenga er herved avsendt.

Legg igjen en kommentar