Dagboka tirsdag 23. september 2008

Og vi som var redd det skulle være still i tomrommet mellom Aalesundkampen og semin mot Odd. Neida, som troll i hatt dukker Arild Stavrum og Skeid opp på banen. Støy Vi tviler på at det var akkurat dette Kjetil Rekdal mente, men Vålerenga er på forsiden i media igjen: Både P2 sporten og Aftenposten … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. september 2008»

Og vi som var redd det skulle være still i tomrommet mellom Aalesundkampen og semin mot Odd. Neida, som troll i hatt dukker Arild Stavrum og Skeid opp på banen.

Støy

Vi tviler på at det var akkurat dette Kjetil Rekdal mente, men Vålerenga er på forsiden i media igjen: Både P2 sporten og Aftenposten har som toppsak Skeids syting over tapet av Dawda Leigh og Mostafa Abdellaoue. I følge Aftenposten er Arild Stavrum (hvem ellers) i harnisk (hva ellers) etter at ryktene om overgang begynte å gå før Skeids seriekamp mot Ranheim.

– Kampen gikk heldigvis bra, men det kunne verken vi eller Vålerenga vite på forhånd. Oppladningen ble forstyrret, og jeg synes det var direkte uprofesjonelt og på grensen til skandaløst av Vålerenga å gjøre det på den måten. Jeg synes også NFF bør gå inn i saken, sier Stavrum til Aftenposten.

Skeid har i utgangspunktet en samarbeidsavtale med Lillestrøm, men begge disse klubbene har tydeligvis vært såpass treige og lite attråverdige at Vålerenga ble valgt av de to unge håpefulle.

Sportsdirektør i VIF, Jan Erik Aalbu, skriver i en sms til avisa at klubben ikke ønsker å uttale seg om spillere som ikke er signert. Nemlig. Prater man om overgang før de er en realitet så blir det sjelden noe av.

Dersom Stavrum har rett i sin framstilling så er det fare for at det blir bot på Vålerenga i følge NFFs Stein Pedersen. Hva så sier vi? Spillerene er i Bosmansituasjon og koster dermed ikke en rød øre i overgangssum, så litt avlat til NFF har man sikkert råd til. Det viktige er at spillerene kommer til Vålerenga i stedet for å råtne i LSK, og det sier jeg i full vitende om at det må en storrengjøring i Vålerenga til før vi kan si oss en gang i nærheten av fornøyd med eget reir.

Nå får vel Morgan blod på tann?

En Vålerengasupporter på vei tli Ålesund synes blæretrykket ble litt vel stort og måtte derfor ta pissepause. Og vi siterer Nettavisen:

Oslo-mannen sto ved E6 på noe som heter Sentralplassen på Dombås og urinerte. Men akkurat da kjørte en bil fra Utrykningspolitiet forbi i lav fart – og bilen ble dusjet i Oslo-tiss.

– Hadde vi hatt oppe vinduet på høyre side ville mannen tisset inn i bilen, sier UP-betjentene til gd.no.

Mannen skulle se VIF spille på Aalesund FK, en kamp som for øvrig endte 0-0. Det resultatet fikk derimot ikke patrioten, som ble anmeldt for urinering på offentlig plass, og ifølge gd.no skal bøtenivået ligge på flere tusen kroner.

Er egentlig lite å legge til denne her, ordet sveiseblind er kanskje på sin plass? Men festlig er det lell.

Legg igjen en kommentar