Vålerenga fyller 100 år – DU kan bidra

Du var på Ullevaal under forrige hjemmekamp og fikk med deg meldinga fra Bjørn Heidenstrøm i pausen. Han vil at du og jeg skal lage sang, eller kamprop, til en jubileums CD. Tanken høres fet ut så vi har tatt en prat med Heidenstrøm. Jubileums CD, hva, hvor og når? Selv om det fortsatt er … Fortsett å lese «Vålerenga fyller 100 år – DU kan bidra»

Du var på Ullevaal under forrige hjemmekamp og fikk med deg meldinga fra Bjørn Heidenstrøm i pausen. Han vil at du og jeg skal lage sang, eller kamprop, til en jubileums CD. Tanken høres fet ut så vi har tatt en prat med Heidenstrøm.

Jubileums CD, hva, hvor og når?
Selv om det fortsatt er noen år igjen til 29. juli 2013 så har vi allerede begynt å planlegge noe. Vi ønsker en best og bredest mulig CD med alt fra kamprop til vanlige sanger, det er derfor vi går ut så bredt. Vi har jo både Klanens sanggruppe og kreative sjeler i og rundt klubben, men denne gangen ønsker vi å favne enda bredere. Sammen er det nye ordet vi skal dyrke og her kan alle bli med. Får vi inn tekster og forslag nå, så blir prosessen videre å gå i studio for å spille inn den første låten.

Hvem kan sende inn bidrag?
Som nevnt så ønsker vi bidrag både fra de som alltid bidrar og fra folk som aldri har laget verken kamprop eller supportersang tidligere. Folk kan for øvrig sende inn så mange forslag de vil. Et ord holder! ”Tingelingeling” er ett slikt ord.

Er det satt noen tidsfrist for å sende inn bidrag?
Send i dag! Mail ord, regle eller en melodi på post@vif.no Alle som har lyst møtes på en bar å jamme rundt tekst og strofer om 14 dager.

Kan man vinne noe ved å delta?
Her er det prestisjen og gleden ved å få lov å få utgitt den første sangen. Det er dessuten ett tv selskap som skal fime prosessen, så man kan også bli riksdekkende linselus.

En ting til slutt, Bjørn:
Du har en eneste kamp for LSK og det var i Europacupen, hva skjedde?

Faen! Jeg har belastninger med den historien. Jeg var ung, uvitende, og hadde store mentale problemer da Tom Lund ringte. Vålerenga ringte ikke. Holdt med Enga fra jeg var 12. Var på Åråsen da jeg var 17 og er i dag friskmeldt, men med store varige sår. Kampen var forrøvrig borte mot Bordeaux i Europacuppen. Og fugla tapte 0-1. Jeg gikk til Odd Grenland og videre til en lang proffkarriere i England og betaler VPN 1000 spenn for å ikke trykke historien. (Hmm, eller først ta penga og så trykke allikevel, red. anm.)

Legg igjen en kommentar