Dagboka fredag 19. september 2008

Så er arbeidsuka for oss vanlige folk over. Bartendere, servitører og butikkansatte går inn i ukas mest hektiske dager. Fotballaget vårt skal på jobb på søndag klokka 18.00. Etter det vet vi om det kan bli litt mer behagelig å være oss på mandag. Møte med Martin Det var møte med Martin i går. Martin … Fortsett å lese «Dagboka fredag 19. september 2008»

Så er arbeidsuka for oss vanlige folk over. Bartendere, servitører og butikkansatte går inn i ukas mest hektiske dager. Fotballaget vårt skal på jobb på søndag klokka 18.00. Etter det vet vi om det kan bli litt mer behagelig å være oss på mandag.

Møte med Martin
Det var møte med Martin i går. Martin møtte Klanen, på samme måte som Rekdal gjorde det. En del andre klubber har også gjort dette, og i ettertid har resultatene kommet. De gjorde det i Bergen for noen uker siden, og noe må ha skjedd for det skal liksom ikke være slik at Brann valser over et spansk topplag slik de gjorde det i går.

Uansett så innrømmer Martin at det har gått trått, og at han selvfølgelig ikke er fornøyd. Han fikk mange spørsmål fra mange hold. Vi antar at de som vil finner fram til disse sakene (Og skulle du ikke klare det finner du alt om Vålerenga fra VPNs eminente lille nyhetsagent på forsida.)

Martin mener at det er ting på gang, men at fremskrittene ikke kommer slik man hadde håpet. Etter seieren mot Godset har det vært mye å jobbe med, men nå ser det ut til at det kan bli fart på sakene.

Vi får se, som dragen sier når jeg hinter om det ene og det andre både titt og ofte. Kampen på mandag (ja vi er ferdig med den nå – nesten) viste jo ikke akkurat framgang, tatt i betrakting at vi stort sett virra rundt som hodeløse høns mens Lyns spilte ballihatt med oss. Martin skal i all fall ha for at han har trua:

– Jeg kan ikke love at vi vinner neste år, men jeg kan bortimot love at vi er et topplag neste år. Hva de andre gjør har vi ikke kontroll på, men at vi er et topplag det er jeg så nær hundre prosent som jeg kan være. Fordi vi har sett utvikling på det vi har drevet med og at spillerne har blitt bedre, sa Andresen.

Og det sitatet fant vi hos NRK.

Pre Aafk – VIF
Vi kommer med en egen prematchsak om noen strakser, så jeg skal ikke si noe annet enn at det er kamp på søndag. Hvis jeg sier noe mer så får jeg buksevann av han som har skrevet saken, og buksevann er det vel ingen som liker.

Hockeyseier
Vålerenga valset over Stjernen i går. Forskjellen mellom laga var keeperen. Patrick DesRochers heter mannen i buret. Merk deg navnet.

Og ellers da
Det er helg, det har vært en helvetes uke for folk som driver med penger og sånt. En avis og en tidligere Vålerengainvestor sitter i retten og krangler. Kompisene er på investorens side, deriblant hockeysjef Espen Knutsen og han med alle de fine klæra, som visstnok ble kalt Lille Petter Pæra da han var liten gutt.

Saken handler om hvorvidt Spetalen gikk amok på utestedet Odeon eller ikke. Spetalen føler seg tråkka på av Dagbladet som på sin side sier at de har klider som kan dokumentere at Spetalen gikk amok. Disse klidene er hemmelige, og kildevernet stikker dypt i Dagbladet som hevder at de har sitt på det tørre. I dag skal den tredje parten i dramaet uttale seg, og det er spilleragent/rådgiver Christian Eidem. Dagbladet mener at det er hans versjon som er sannheten.

Vi syns jo det er interessant bruk av offentlige midler dette. At en mangemillionær går rettens vei for å kreve 1 million i tort og svie fra Dagbladet. Penga til rettsaken går vel ut av Storbergets lommer. Og de penga kunne vel strengt tatt vært brukt til sørge for at det i alle fall var noen uniformerte menn og kvinner som sørget for sikkerheten under kampen mellom VIF og Lyn på mandag.

At Speatlen kan bruke tid på dette nå skjønner vi heller ikke, men vi skal vel være jævlig forsiktige med å antyde noe som helst. Det kan jo være at det er dette som skal bli den nye bisnissen hans – å saksøke media og andre som skriver om han dersom han ikke liker det de skriver.

Han er jo eier i del selskaper som det ikke akkurat er hyggelig å få brev fra.

Vålerenga i dag
Vi leter etter bortedrakta i kleskapet, tar på oss sydvesten og klunker ned en skvett Bergensk Brystbalsam, her skal ikke noe være uprøvet i jakten på seier og tre poeng. God helg!

Legg igjen en kommentar