Helgedagboka lørdag 20. september 2008

Vi ser på bortekampen mot Aafk, vi snakker om musikk og vi ser litt på Morgan-saken. Aalesund Vi møter mye kjentfolk på søndag. Frank ”Ta i tverrliggeren” Mathisen, Kjetil Rekdal, Alexander Mathisen, Glenn Roberts, Amund Robertson Skiri og Johan Arneng. Tar du med at Lasse Olsen vant Norway Cup som junior for Vålerenga så skjønner … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 20. september 2008»

Vi ser på bortekampen mot Aafk, vi snakker om musikk og vi ser litt på Morgan-saken.

Aalesund
Vi møter mye kjentfolk på søndag. Frank ”Ta i tverrliggeren” Mathisen, Kjetil Rekdal, Alexander Mathisen, Glenn Roberts, Amund Robertson Skiri og Johan Arneng. Tar du med at Lasse Olsen vant Norway Cup som junior for Vålerenga så skjønner du at det er mange spillere med bånd til klubben vår i Ålesund.

Rekdal
Vi veit hva Kjetil Rekdal sto for når han var i Vålerenga, Aalesund kommer trolig til å gå ut i 3-5-2, de vil stå høyt i banen og forsøke å ta Daniel ut av rollen i mellomrommet bak spissa våre. Vi håper at Rekdal fortsatt er flinkere til å lære bort hvordan man skal få tak i ballen, enn hva man skal gjøre med den når man først er så heldig å ha den. Angrepsspillet vårt under Rekdal ble lenge kritisert som planløst, i Aafk er det lettere å se ett mønster. Ballene skal ut i bredde før de skal løftes mot han høye foran mål.

Vålerenga
Vi forventer ett Vålerenga som går kynisk til verk, vi trenger nemlig tre poeng. Vi trenger å få selvtillit inn i tropp og apparatet rundt, vi trenger en bekreftelse på at vi veit hva vi holder på med. Kunstgresset er i hvert fall ingen unnskyldning for våre menn, vi speller på det underlaget halve året.

Morgan
Det mest skremmende med denne saken er at man kan dømmes til ett års fengselsstraff for forhold man begår i kraft av å være tillitsvalgt i idretten uten å miste retten til å inneha slike verv senere. Norsk idrett bør spares for Morgan Andersen, Stjernen har allerede vist at det ikke er tilstrekkelig å stole på medlemsklubbenes skjønn i slike saker. Hvor var NFF i forhold til Morgan Andersen, de straffer Lyn men glemmer skurken selv? Hvorfor ble ikke Morgan Andersen fratatt muligheten til å begå flere skurkestreker i idretten? Vi trenger ikke kjeltringer i tillitsmannsapparatet rundt barn og unge.

Vi håper mammaer og pappaer til hockeytalentene i Stjernen har begynt dugnadsjobbinga, erfaringen fra FFK, Lyn og NISO viser at ansettelsesforholdet til Morgan Andersen vil koste dere dyrt. Godt loddsalg ønskes dere alle!

VPN om Morgan
VPN bloggeren Thunder om Morgan

Vålerenga SFO
Vålerenga inviterer til sang- og kampropdugnad til ny CD, det hele avsluttes med jamming og tv-opptak. Er du kreativ eller bare mediekåt så er det bare å melde seg på post att vif.no. Mer om konkurransen samt pinlige avsløringer og forsøk på bestikkelser for å undergrave det frie ord finner du i vårt dybdeintervju med Bjørn Heidenstrøm.
Vålerengas jubileums CD

Helgedagboka kommer også i morgen, med siste nytt foran Aafk.

Legg igjen en kommentar