Helgedagboka søndag 7. september 2008

Det er søndag, unggutta er ute av junior-NM, landslaget driter seg ut og vi har alle hodepine. Ta to ibux, ett glass konjakk og les helgedagboka. Du blir i hvert fall ikke sjukere, det kan VPNs kvakksalveravdeling garantere. Juniorlaget Hvem skulle tro at en gymklasse fra Ullsteinvik var det som skulle til for å knuse … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 7. september 2008»

Det er søndag, unggutta er ute av junior-NM, landslaget driter seg ut og vi har alle hodepine. Ta to ibux, ett glass konjakk og les helgedagboka. Du blir i hvert fall ikke sjukere, det kan VPNs kvakksalveravdeling garantere.

Juniorlaget
Hvem skulle tro at en gymklasse fra Ullsteinvik var det som skulle til for å knuse juniorlagets drøm om en ny finale. Forklaringen finner vi på vif-fotball.no, du vinner ikke fotballkamper når du er aleine med keeper ikke mindre enn ni ganger uten å skåre. Juniorlaget røk ut med 2-0 i sekken på Høddvoll, referat og intervjuer leser du på klubben sider.

Landslaget
Aller først må vi trekke frem det positive og gratulerer Martin med en god landskamp. Ellers er det på tide at noen setter seg ned og evaluerer Åge Hareide. Hvor er det mannen har tatt norsk landslagsfotball? Norge ble riktignok kritisert under Drillo og Semb for en kynisk og defensiv fotball, under Hareide er det langt mer vanskelig å finne noen stil å kritisere. I løpet av 2008 har vi blitt ydmyket av Wales og Montenegro, før vi presterer uavgjort mot lille Island. Man kan kalle det trist og flaut, men det er strengt tatt helt uakseptabelt.

Handlingslammede NFF
NFF viser seg igjen som en gubbeorganisasjon som er langt mer komfortabel med å rydde opp for medlemsklubbene enn å ta grep i egen organisasjon. Hvor mange årganger med landslagsfotball skal Åge Hareide få ødelegge? Hvor mange flere sluttspill skal Hareide få lov til å redusere nasjonen til TV-seere når sluttspillene begynner? Karen Espelund og Sondre Kåfjord bør ta pause fra å klippe snorer og heller ta grep rundt det som bør være norsk idretts flaggskip, nemlig herrelandslaget i fotball. Hareide har mistet grepet, både på laget og folket.
Flaggskipet er i ferd med å bli en robåt, da må skipperen gå planken, det er så jævla enkelt.

Vålerenga
Vi må bare krysse fingra og håpe Martin tar med seg noe positivt tilbake til Valle ut fra sin egen innsats. Våre andre tre menn slapp heldigvis å være en del av ydmykelsen. Den uka som kommer nå er veldig viktig for oss supportere og det bør den være for dere spillere også!
Brett opp erma og vis allerede på trening at vi vil vinne neste mandag.

Vålerenga i dag
Ei kasse øl med Steffen, eller to Ibux og en konjakk.

Legg igjen en kommentar