Helgedagboka lørdag 6. september 2008

Det er kvartfinale i junior-NM mot Hødd og gutta skal forsvare Norges ære mot Island. Vi ser fremover mot derbyet neste mandag med å mimre litt og fyller ellers dagboka med sedvanlig pølsevev. Ulsteinvik 13.30 Det er lenge siden Hødd var ett lag å regne med i Tippeligaen som redda plassen med noen sinnsyke resultater … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 6. september 2008»

Det er kvartfinale i junior-NM mot Hødd og gutta skal forsvare Norges ære mot Island.
Vi ser fremover mot derbyet neste mandag med å mimre litt og fyller ellers dagboka med sedvanlig pølsevev.

Ulsteinvik 13.30
Det er lenge siden Hødd var ett lag å regne med i Tippeligaen som redda plassen med noen sinnsyke resultater i de siste kampene av datidens 1. divisjon. At Hødd skulle komme til kvartfinalen i junior-NM er imponerende, de 17-18 åringene fra Ullsteinvik som ikke spiller kampen i dag er enten skada eller jentene i bygda. Vi snakker om en bygd der den som er gymlærer også er trener for fotballlaget. Uansett hvor imponerende og sjarmerende det er at de minste steder kan hevde seg, så bør semifinalen sikres i dag. Vi ønsker unggutta lykke til!

Landsen
Signalene før kampen tyder på at Martin Andresen er den eneste fra oss som starter kampen.
Vi tror at Hareides forkjærlighet for Kristofer Hæstad gjør at han også starter hvis Winsnæs og Skjelbreid ikke får orden på kroppene sine til kampstart. Vi regner også med at Moa blir å se i løpet av kampen, så kveldens landskamp må du få med deg. Kanskje klarer gutta å spille på seg en godfølelse de kan ta med hjem til Valle. Det trengs etter at den eneste følelsen som har rådet blant gutta siden RBK-kampen, er følelsen av å ha fått utvida pipa.

80-tallets musikalske høydepunkter
Gabardinmannen ser i bloggen sin på høydepunkter fra 80-tallet, men glemmer det kanskje viktigste etter fotballen, nemlig musikken. Visste du at det var disse låtene vi trolig nynnet på etter forrige derbyseier mot Lyn:

Finn Kalviks ”Aldri i livet”
Carambas “Hubba Hubba Zoot Zoot”
Beraneks ”Dra til Hælvete”
Ole I`dolets “Det vakke min skyld”
Og lekre Kim Wildes ”Kids in Amerika”

En skremmende liste for å si det forsiktig. Husker du forresten hvem som sang Grand Prix-vinneren ”Making your mind up”

Denne lista forteller at det er alt for lenge siden Vålerenga slo Lyn og at verden har gått fremover på alle områder enn byderbyet.

Ha en fin lørdag, helgedagboka er tilbake allerede i morgen!

Legg igjen en kommentar