Dagboka tirsdag 2.sept 2008

Moa og Daniel blir. Men er de blide? Martin skal taes. Men er det gøy å være bøddel? Vålerenga 2 er over streken. Men er det varig? Dagboka konstaterer ellers at landslagssjefen er meislet ut i stein, og at vi glipper Holmvik. strong>Moa og Daniel blir? Groningen ville kjøpe Moa for 30 mill, ifølge VG. … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2.sept 2008»

Moa og Daniel blir. Men er de blide? Martin skal taes. Men er det gøy å være bøddel? Vålerenga 2 er over streken. Men er det varig? Dagboka konstaterer ellers at landslagssjefen er meislet ut i stein, og at vi glipper Holmvik.

strong>Moa og Daniel blir?
Groningen ville kjøpe Moa for 30 mill, ifølge VG. Og Espanyol ville leie Daniel. Vålerenga sa nei til begge deler.
Verken spillerne eller Aalbu vil bekrefte, men VG mener Moa virket skuffet. Joa, selvfølgelig mener de det.

Om det er sant er det både friskt og betryggende at klubben tar sånne valg. Friskt å si nei til sånne summer, men betryggende at man ikke vil ødelegge for det sportslige arbeidet. For Vålerenga trenger å komme seg på fote, og vi trenger å vinne cupfinale. Uten Moa og Daniel lurer jeg litt på om vi kan droppe det håpet. Sånn sett er jeg glad for om dette er sant.

Så håper jeg bare at VG ikke kjenner følelseslivet til Moa og Daniel bedre enn at det er sprøyt om noen er skuffa. De to bør kjenne litt på lojaliteten til Vålerenga når vi er der vi er. De bør nok vite at de må stå sammen med resten av oss og kjempe oss ut av nedturen. Jeg tror de skjønner det og aksepterer det. At vi ikke får noen sutrete Nannskogtyper i klubben vår. Så kan de heller gjennom høsten vise sine kvaliteter og selges til utlandet etter sesongen. For de er gode nok til det om de vil.

Nå skal Martin taes
Dagsavisen skriver om det. Aftenposten også. Og i VG legger Truls Dæhli sine strenge armer i kors og sier det.
At Martin er for treg og burde ikke spille på landsen.

Jeg er faktisk i utgangspunktet enig. Martin er ikke bra i dag. Jeg lurer også på om han har tør å ta eksperimentet i Vålerenga også: kan det hende at vi spiller bedre om han benker seg selv en gang? Det er jo ikke sikkert at det er tilfelle, men det hadde vært interessant å se. Akkurat nå virker det som han har gitt seg selv et klippekort med altfor mange klipp. Men jeg kan ta feil.

Uansett: ikke noe er så samlende som en ytre fiende, og måten de tre avisenes kommentatorer i dag skal ta Martin provoserer i alle fall meg. I går sa vi at den positive siden av at Oslo ikke har lokalaviser som bryr seg blir mangelen på tilstander som i Bergen. Men i dag kommer dette. Riktignok i en slags lightversjon. Det må jammen være gøy å være bladsmører og kjenne litt på makta. Skape debatten og endre fremtiden. Sette dagsorden og greier.

Vålerenga 2 over streken
Adnan og Bengt scora i to-målsseieren. Vi er poenget bak Korsvoll og Kjelsås. Vi møter bånnlaget KIL/Hemne om en uke, mens Kjelsås tar imot Byåsen og Korsvoll får Skeid på besøk. Deretter topp bunnoppgjør mot Kjelsås på Valle 16. Sept. Godt jobba, gutter.

Og kanskje man skal la Bengt starte igjen på a-laget? Vi spilte vel bedre med han som oppspillspunkt, særlig når vi sliter gjennom midtbanen?

Sterk landslagssjef
Hareide sa i går at han ikke bruker energi på ting han ikke kan gjøre noe med eller noe sånt. På P1 eller P4.
Så tar han allikevel ut Skjelbred til landsen. Jeg skjønner avgjørelsen, men jeg tror jeg aldri noensinne har hørt om en mer mediestyrt landslagssjef.

Og ellers spalten (den som Hareide ennå ikke bruker til å bestemme landslagsuttak)
– Vi kommer til å kontakte Kjetil Rekdal. Det ville være unaturlig ikke å kontakte Rekdal når han bor rett over fjorden, sier klubbdirektør i Aalesund Henrik Hoff til TV 2. Så Rekdal BLIR aktuell snart for Aalesund…
– Stabæks Bjørnar Holmvik går til Brann etter sesongen, melder Budstikka. Han var jo meldt for oss. Synd for oss, men mannen er jo tydeligvis ikke frisk. Vi ønsker han lykke til der den eneste motvekten til kaldt, vått regn er ild under ræva.

Vålerenga i dag
Faen til parkering.

Legg igjen en kommentar