Rosenborg – Vålerenga 2-1

Oddsen skulle vært 0,8 på RBK etter rundspill og sjanser. Utrolig nok blir denne overkjøringa kamuflert med anonyme 1-2 i fotballstatistikken Rosenborg – Vålerenga 2-1 (2-0) 31.08.2008 – Lerkendal Stadion Tippeligaen 19. runde 18.295 tilskuere Vålerenga: Troy Perkins , Freddy dos Santos (Bengt Sæternes fra 78), Erik Hagen, Kjetil Wæhler, Jarl-André Storbæk , Lars Iver … Fortsett å lese «Rosenborg – Vålerenga 2-1»

Oddsen skulle vært 0,8 på RBK etter rundspill og sjanser. Utrolig nok blir denne overkjøringa kamuflert med anonyme 1-2 i fotballstatistikken

Rosenborg – Vålerenga 2-1 (2-0)
31.08.2008 – Lerkendal Stadion
Tippeligaen 19. runde
18.295 tilskuere

Vålerenga: Troy Perkins , Freddy dos Santos (Bengt Sæternes fra 78), Erik Hagen, Kjetil Wæhler, Jarl-André Storbæk , Lars Iver Strand (Harmet Singh fra 55), Martin Andresen, Kristofer Hæstad, Daniel Fredheim Holm, Moa Abdellaoue, Luton Shilton (Bojan Zajic fra 63)

Rosenborg: Rune Jarstein – Mikael Lustig, Kris Stadsgaard, Vadin Demidov (A Nordvik fra 34), Mikael Dorsin – Per Ciljan Skjelbred, Marek Sapara, Alexander Tettey, Roar Strand (Abdou Razack Traoré fra 77) – Didier Konan Ya, Steffen Iversen (Besart Berisha fra 68)

Mål:
18 Mikael Dorsin 1-0
34 Mikael Lustig 2-0
2-1 Bengt Sæternes 86

Gule kort: Daniel Fredheim Holm 5, Martin Andresen 50 , Kristofer Hæstad 74
Hoveddommer: Terje Hauge

Vi hadde trua på dette før fløyta gikk. Det hadde ikke odds-ekspertene på Hamar. Men de tok like mye feil som oss. Oddsen skulle vært 0,8 på RBK etter rundspill og sjanser. Utrolig nok blir denne overkjøringa kamuflert med anonyme 1-2 i fotballstatistikken

Etter tre måneder har Hamrén formet en forvirret flokk stjernespillere til et lag med stor L. På dobbelt så lang tid har Martin gjort det motsatte. Dette var forferdelig. 7-1 tapet mot Lyn for 43 år siden er det første jeg kommer på som sammenlikning. Hadde ikke Rosenborg skrudd på bremsene i andreomgang, og hadde banens store spiller, Sapara, stilt siktet noen små knepp til venstre, hadde katastrofen vært fullstendig. Ett-måls tapet var pent sagt flatterende. Vi hadde to virkelig flotte sjanser, en på slutten av hver omgang: Inn fra kanten til Moa som nesten rakk fram. Og det var det.

Jeg så dessverre kampen på TV. De femhundre klansmedlemmene som dro oppover var kanskje bedre stilt enn oss hjemmesittere. De fikk ikke sett detaljene i massakren på kloss hold. Leikestua foregikk på motsatt side av Klansfeltet i første omgang. Det er det som er så jævla med TV-fotball: Du ser altfor mye. Og du får ikke sjans til å glemme det du har sett: Reprise etter reprise. Kniven vris rundt i sakte fart i åpne skuddsår. Det hjelper ikke at to av reprisene i går ga seg ut for å være billig nærbildetrøst for å bortforklare det første målet som offside og det andre med at ballen ikke var over streken.

Troy leverte en kjempekamp. Daniel forsøkte, og Moa holder mål han også. Men resten?
Vi finner ikke ord, og henter dem derfor på Forumet:

Snipper:
Hvor er Kaggestad??? RBK hadde kamp på torsdag men løper fra oss under hele kampen i dag.

Marsh:
Virker som at det faktisk bare er Moa, Shelton og til nød Daniel som har hurtighet som holder mål på dette nivået.

j robber
Møkkalag! Andresen kan drite i tabellen så mye han bare vil! Vi ER ett bunnlag igjen. Mot godset spilte vi greit, men tapte. åssen klarer vi å bli totalt pissa ned i dag?? Vi er heldige å får en scoring i 2. omgang, men ellers er vi jo helt paralysert! Andresen må skjønne at vi ikke kan fortsette som dette! Vi blir ikke bedre neste år av å spille som dette.

Klanen er gode i dag så de skal i hvert fall ha ros!

Det eneste som kan gjøre at jeg ser på denne sesongen enn annet enn en skandale tror jeg må være gull neste år (forutsatt at vi holder oss i ligaen), slå liin, OG vinne en eventuell cupfinale. Men sånn forsvaret vårt ser ut om dagen får vi juling av odd..

Sasukhan:
Gi alle 1 på børsen, unntatt Fredheim Holm og Perkins. Gud bedre. Største drittkampen jeg har sett. Utrolig. Jeg vil egentlig bare grave meg ned nå.
Vi samles mot Lyn.

Spillerbørs

Perkins 6 BB
Storbæk 3
Wæhler 4
Hagen 3
Dos Santos 3
Fredheim Holm 5
Andresen 2
Hæstad 3
Strand 3
Moa 4
Shelton 4

Innbyttere:
Singh 4
Zajic 4
Sæternes For kort tid

Legg igjen en kommentar