Helgedagboka søndag 24. august 2008

Vi nærmer oss neste seriekamp, vi snakker om å ha flagget på brystet og kommer med sensasjonelle avsløringer om Afrika. Cupfinalevibber mot Godset Vi er i semifinalen i cupen og blir på mange måter minnet på cupfinalen på mandag. Strømsgodset på Ullevaal er nemlig et hyggelig minne. ”Det ække tvil, nå er det kamp igjen, … Fortsett å lese «Helgedagboka søndag 24. august 2008»

Vi nærmer oss neste seriekamp, vi snakker om å ha flagget på brystet og kommer med sensasjonelle avsløringer om Afrika.

Cupfinalevibber mot Godset
Vi er i semifinalen i cupen og blir på mange måter minnet på cupfinalen på mandag. Strømsgodset på Ullevaal er nemlig et hyggelig minne. ”Det ække tvil, nå er det kamp igjen, vi skal vinne alt på Ullevaal”. Vi skriver 1997 og Vålerenga hadde banka Bergen by, sendt saftkokera fra Sogndal hjem og trilla Viking rundt og ut til vest. Vi sloss ikke om Kongepokal på mandag, men kampen er viktig nok om vi fortsatt skal ha en liten sjanse på å kvalifisere oss til Europa gjennom serien.

Uka
Uka starta med litt god gammaldags VPN-surmuling grunnet antall vålerengaspillere i landslagstroppen. Utover uka kom ting imidlertid på plass etter litt skadeforfall og nachspielmoro. I stedet for bare en fra Vålerenga i troppen endte vi opp med fire spillere på banen samtidig for Norge. Det er nesten så man klarer å hente frem litt landslagsengasjement igjen. En spennende debut fra Moa skaper tro på at gutten bare vil blomstre i serien også.

Vålerenga og landslagene
Vålerenga har hittil i år levert 21 spillere til norske og internasjonale landslagstropper. Vi har levert spillere i alle posisjoner på banen. Vi er altså bare en spiller unna at Vålerenga har levert to fulle startelevere. Det er snart bare Rønsen som ikke har spilt med flagget på brystet, og det kan egentlig være like greit.

Afrika driter i Vålerenga
Vi har sjekka litt rundt hvor dere lesere kommer fra og ser at siden 2005 har VPN blitt lest i mer enn 170 land/territorier. At VPN leses i nær sagt alle land i Europa og Amerika var som forventet, at vi er mye lest over hele Asia gledet naturligvis også. I Afrika later imidlertid interessen til å være blandet. Særlig i Sentral-Afrika blir vi nærmest totalt oversett. Mens vi har lesere i land som Burkina Faso, Swaziland og Benin, er det altså ingen som leser VPN i folkerike land som Kongo republikkene, Angola og den Sentralafrikanske republikk. Neste gang du er på pakketur i Kongo, regner vi med at du er ditt ansvar bevisst og misjonerer litt rund Vålerengas glade budskap.

Annan på Aalbus handleliste
Skal vi tro premiershiplatest.com er Stabæks, eller strengt tatt Starts, Annan nå aktuell for RBK og Vålerenga. Dette skal etter sigende ha fått bakgårdsklubben Racing Santander til å gi opp. Da vi ikke er voldsomt imponert over troverdigheten til engelske medier viderebringer vi det bare som ett rykte.

Lei av å oppdatere?
Vi leser fortsatt tilbakemeldingene fra dere på forumet, noe noterer vi oss til seinere, andre ting tar vi med en gang. Medlem94 ba om mailvarsling av dagboka, vel nå kan du og andre bli varslet når dagboka er klar. Linken til varslingtjenesten finner du nederst i helhedagboka.

Kampen mot Strømsgodset
Med seier er vi oppe i 26 poeng og kan ligge så lite som 5 poeng bak bronsen. Med tap kan LSK være oppe i rumpa på oss, vi trenger og forventer en hjemmeseier igjen.

Vålerenga i dag
Surf på klubbens sider og les bøttevis med spennende prematchartikler. Være en forumhelt, eller bare lad opp til morgendagens kamp med å se cupfinalen fra 1997 i reprise!

Husk at semifinalebillettene allerede kan kjøpes i Sjappa!

Legg igjen en kommentar