Dagboka tirsdag 12. august 2008

Kortere dager gir kortere dagbøker Kom igjen Enga Vålerenga 2 klinte til med 6-2 over nærmeste tabellrival Steinkjer i går kveld. Hat-trick av Adnan Haidar sies det, i så fall ikke ekte, men det gjør ikke noe. Når vi først er inne på det: Hvorfor heter det Hat-trick? Har det noe med hat-kamp å gjøre? … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 12. august 2008»

Kortere dager gir kortere dagbøker

Kom igjen Enga
Vålerenga 2 klinte til med 6-2 over nærmeste tabellrival Steinkjer i går kveld. Hat-trick av Adnan Haidar sies det, i så fall ikke ekte, men det gjør ikke noe. Når vi først er inne på det: Hvorfor heter det Hat-trick? Har det noe med hat-kamp å gjøre?
Følg med, følg med. Svaret kommer når vi skal ta for oss en nydelig, nylig publisert, litenVålerenga-Quiz-bok her i dagboka seinere denne uka.

Alle lagene har spilt 15 kamper, 9 kamper gjenstår. Vålerenga har fått god kontakt til den nedre middelklassen, kun ett poeng bak Steinkjer på ”trygg” ellevte-plass og fire poeng bak Kjelsås og Korsvoll på åttende. Kampreferat på vif-fotball.no

Sånn ser det ut i bånn av avdelingen vår:

8Kjelsås19
9Korsvoll 19
10 Byåsen18
11 Steinkjer 16
12 Vålerenga15
13 KIL/Hemne 6
14 Groruddalen5

Neste kamper: Vålerenga-Groruddalen mandag 18 august, og mot Levanger, et midt-på-treet-lag, uka etter.

Ute på prøve
Vår dommervenn Svein-Erik Edvartsen er endelig i aksjon igjen, og har selvfølgelig markert seg. Det er tydelig at ”karantenen” har gått inn på ham, i Fredrikstad prøvde han å rette opp feila fra i vår. Tromsøs billige straffe mot oss den gangen ble hevnet med en usedvanlig lettkjøpt straffe mot den samme klubben. Tromsøtrener Steinar Nilsen sier til VG-nett :

– Tydelig at VIF-kampen var i hodet hans ennå

Vi skjønner utsagnet, men er likevel sterkt uenige. lange tanker kan umulig få plass i nevnte hode. Der er det bare plass til en fløyte. Dessverre.
Vi merker oss at flere VG-lesere mener Edvartsen bør degraderes til Adecco. Greit nok for oss, bare han ikke rykker ned i andre og kludrer det til for U-laget vårt.

Dagboka nevnte så vidt i går at ingen går på fotballkamp for å se på dommere. Men toppkampen FFK-TIL hadde ikke stort annet å by på enn å følge med på eventuelle spillopper til mannen i helsvart. Når vi ser sånne sløve og dårlige kamper som Zebrakampen i går, er det det dobbelt trist å vite at vi ikke er med i toppen, at vi bare har klart å kapre 2 poeng fra de to medaljekandidatene på fire kamper.

Skarheim-reportasje

Dagboka i går var innom at alt skulle innom Martin. Og de innvidde vet at detlangt fra er det eneste kravet fra sjefen, du bør helst også være enegga tvillingbror med Martin. Toro ble som kjent klona inn som hovedtrener, men først nå gikk det opp for oss at det er flere genmanipulerte produkter på Valle. Vi ble oppmerksomme på det da vi fant et par bilder på nettstedet vif-stadion.no , der det er lagt ut en fersk reportasje som omhandler Odd Skarheim og hans rolle i stadionprosjektet.
Reportasjen anbefales, den er lang og god, i motsetning til denne dagboka.

Vålerenga i dag
Les «Noen og hate» og «NSA og NFF» på klanen.no

Legg igjen en kommentar