HamKam – Vålerenga 1-1

Tommy Øren har kludra det til for oss før. Nå gjorde han det igjen. Utlikninga til 1-1 var unødvendig i en kamp vi så ut til å ha under kontroll HamKam – Vålerenga 1-1 (0-1) 10.08.2008 – Briskeby Stadion Tippeligaen 17. runde 5583 tilskuere Hoveddommer: Ditlefsen Tommy Øren har kludra det til for oss før. … Fortsett å lese «HamKam – Vålerenga 1-1»

Tommy Øren har kludra det til for oss før. Nå gjorde han det igjen. Utlikninga til 1-1 var unødvendig i en kamp vi så ut til å ha under kontroll

HamKam – Vålerenga 1-1 (0-1)
10.08.2008 – Briskeby Stadion
Tippeligaen 17. runde
5583 tilskuere

Hoveddommer: Ditlefsen

Tommy Øren har kludra det til for oss før. Nå gjorde han det igjen. Utlikninga til 1-1 var unødvendig i en kamp vi så ut til å ha under kontroll

Vel, vel. Det var ikke bare Tommy Ørens feil at vi missa mot bånnlaget på Hamar. Ikke undervurdering heller. Du undervurderer ikke et hjemmelag som har banka Viking og RBK, spilt uavgjort mot Brann og tapt ufortjent mot serielederne. Uflaks, da? Nei, ikke det heller, bare litt. Det dreier seg nok mest om ubesluttsomhet og udugelighet. Eller er det rett og slett nerver?:

Bevegeligheten var bedre enn i forrige kamp mot Fredrikstad. Det er ikke så mye som mangler før det kjappe veggspillet i midten sitter. Det var ikke så mye som mangla på at vi kunne leda med tre tidlig i andre omgang. Og da hadde det plutselig vært en topp kamp. Selv om den ellers hadde vært den samme, som altså mange kaller en bånn kamp.

I går så vi i et kort glimt konturene av en stor back. Hadde straffescoringa plutselig gitt Storbæk selvtilliten tilbake? Frisparket som subba vinkern. Løpet, driblinga og innlegget som Allan eller Luton nesten putta. Dessverre ble det med det korte glimtet, JAS. Men nå veit både du og vi at du kan!

Spillerbørs

Perkins 4
Jepsen 3
Hagen 4
Muri 5
Storbæk 3
Strand 3
Andresen 3
Hæstad 5 BB
Fredheim Holm 3
Sæternes 4
Shelton 5

Innbyttere:
Abdellaoue For kort tid
Zajic For kort tid

Legg igjen en kommentar