Vålerenga – Fredrikstad 1-1

Panzer tilbake, han sørga for et baklengs. Ny spiss fra Jamaica retta opp mot slutten i en kamp de fleste syntes vi burde tapt. Det siste er vi ikke enige i, men er enig i dagbokas spørsmål omkring Martin. Vålerenga – Fredrikstad 1-1 (0-0) 2.08.2008 – Ullevaal Stadion Tippeligaen 16. runde 11.219 tilskuere Hoveddommer: Dommerjævel … Fortsett å lese «Vålerenga – Fredrikstad 1-1»

Panzer tilbake, han sørga for et baklengs. Ny spiss fra Jamaica retta opp mot slutten i en kamp de fleste syntes vi burde tapt. Det siste er vi ikke enige i, men er enig i dagbokas spørsmål omkring Martin.

Vålerenga – Fredrikstad 1-1 (0-0)
2.08.2008 – Ullevaal Stadion
Tippeligaen 16. runde
11.219 tilskuere

Hoveddommer: Dommerjævel

Scenen var vakkert satt med ny spiss og gammel helt på banen. Men det ble kalddusj før æren ble reddet, i alle fall nesten. Den gamle helten Hagen var mannen som glapp Piiroja da den tidligere Vålerengastopperen nikket inn ledelsen for plankejukkerne. Mens den nye helten Mr. Luton Shelton (som falsett-Rønsen kaller han) fikk scoring i debuten etter et oppskriftsmessig og lekkert Drilloangrep. Presist langpass fra JAS, heading fra Bengt og direkte skudd fra Shelton, (actually).
Selv hadde jeg en uhyre interessant navlelopellingsseanse og fikk ikke sett hele kampen. Men skal jeg stole på gamle klansvenner og VPNister var verken Vålerengas eller Martins prestasjoner i det store og hele spesielt imponerende. Det virker som spørsmålet med hvorvidt Martin noen gang vil vrakes er mer aktualisert enn før. Vil det skje da?

Derimot var vår kjære keeper Troy «gigantisk», ifølge det en av våre menn sier til Dagboka. Og det var veldig trivelig med Fellah tilbake i alle fall.

Spillerbørs

Perkins 6 BB
Jepsen 5
Storbæk 4
Andresen 4
Strand 3
Zajic 4
Fredheim Holm 4
Berre 4
Sæternes 4
Abdellaoue 4
Fellah 5
Muri 5
Hagen 3
Shelton 5

Legg igjen en kommentar