Dagboka torsdag 31. juli 2008

Siste: NFF gir ikke Bojan karantene, takk og pris. Les mer på klubbens sider Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen. Kjetil Rekdal spår suksess. Troy Perkins og Vålerenga får oppmerksomhet fra Sports Illustrated. Kvartfinalen Så ble det Bodø/Glimt i kvarten. 16. eller 17. august spaserer lagene antagelig ut på Ullevaal matta med mindre NFF nok en … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 31. juli 2008»

Siste: NFF gir ikke Bojan karantene, takk og pris. Les mer på klubbens sider

Vålerenga møter Bodø/Glimt i cupen. Kjetil Rekdal spår suksess. Troy Perkins og Vålerenga får oppmerksomhet fra Sports Illustrated.

Kvartfinalen

Så ble det Bodø/Glimt i kvarten. 16. eller 17. august spaserer lagene antagelig ut på Ullevaal matta med mindre NFF nok en gang bekrefter sitt rykte som fullstendig inkompetent i skjønn.

– Vålerenga vinner cupen, sier Kjetil Rekdal til TIPS, og det før Bodø/Glimt var trukket. Han begrunner sitt sin også:
– Det er ikke så mange kanonlag igjen, og Vålerenga er det eneste laget som er sikret hjemmekamp i kvartfinalen, begrunner han.

Og mens han er i gang skryter han av anskaffelsen av Erik Hagen og Luton Shelton
– De kjøpene gjør at Vålerenga er godt rustet for høsten, og det kan være med på å bringe dem hele veien i cupen. De har sluppet inn litt for mange mål, og ikke scoret nok, og da kan de to kjøpene løse en del. Samtidig mener jeg Vålerengas største problem i år har vært at de ikke har fått midtbanen til å fungere. Det problemet må løses, mener han, og legger til at det ene poenget de endte opp med mot Molde og Tromsø nok gjør at de kan vinke farvel til seriegullet. Alt dette sagt til TIPS….der Rekdal avslutter med å øyne en ørliten sjanse for Vålerengagull dersom Fredrikstad slås.

Så vet en hvor lista ligger i den kampen dersom en ikke hadde skjønt det allerede.

Bojan

I sin uendelige visdom har NFFs domsutvalg utsatt behandlingen av Bojan-utestengelse/-anken til i dag i følge Aftenposten. Vi begynner å få bange anelser: er det virkelig så mye å prate om når selv dommeren innrømmer å ha gjort feil?

Troy og dollaren

Er ikke hver dag en får lov til å sitere Sports Illustrated. Vi griper begjærlig sjansen:

Norwegian clubs pay high prices. Valerenga paid $750,000 for ex-D.C. United keeper Troy Perkins, and whether such prices are grounded anywhere near reality, or sanity, the hard fact is MLS must operate in the same dimension.

Hvis den prisen stemmer er det et røverkjøp, spør du oss. Skjønner ikke amerikanere at «the almighty dollar» knapt er verdt papiret den er trykket på lenger? Dessuten, så hadde vi et bestemt inntrykk av at utøvere i de øvrige amerikanske idrettene blir betalt så det monner, og vel så det.

Erik og Luton

Både Erik Hagen og Luton Shelton er i papirmessig forstand så godt som klare for spill fra og med 1. august. Det er et par formaliteter som gjenstår, men disse ligger hos deres respektive forhenværende klubber. Detaljer kan man lese på vif-fotball.no. Vi regner med å ta en liten tur på treningen i morgen, for å se hvordan det ligger an.

Legg igjen en kommentar