Dagboka onsdag 30. juli 2008

Siste dag på hytta, med svært lite strøm i både mobilen og på laptopen. Det får gå som det går, vi lover å komme sterkere tilbake i morgen. Vålerenga 2 Vålerenga 2 har hatt en grusom vårsesong, der tap har fulgt tap og nedrykket har syntes uunngåelig. Trist det i grunn, for et reservelag i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 30. juli 2008»

Siste dag på hytta, med svært lite strøm i både mobilen og på laptopen. Det får gå som det går, vi lover å komme sterkere tilbake i morgen.

Vålerenga 2

Vålerenga 2 har hatt en grusom vårsesong, der tap har fulgt tap og nedrykket har syntes uunngåelig. Trist det i grunn, for et reservelag i 2. divisjon er faktisk et trekkplaster for yngre spillere på vei opp der de kan matches mot ordentlig motstand og det tildels med medspillere som er vant til nivået som gjelder på a-laget. Det kan tenkes at ikke alle a-lagspillerene er like begeistret for å spille 2. lags fotball, men det er en situasjon som neppe blir bedre om laget skulle være så uheldig å rykke ned i 3.

Men kanskje de slipper? Tirsdag vant 2. laget sin tredje strake seier da Kjelsås ble slått 1-0 på bortebane. Ingen ringere enn Glenn Roberts ble matchvinner da han tuppet ballen i mål fire minutter før slutt.

– Det er deilig å være i flytsonen igjen etter en vår der lite stemte. Nå er vi trygge defensivt igjen og da vinner vi slike kamper som i dag. Ingen av lagene skapte mye sjanser, men vi hadde matchvinnere i begge ender av banen og vant sånn sett en fortjent seier, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

Og vif-fotball.no har full dekning av kampen, så det er bare å klikke seg bort dit for å få med seg alle detaljer.

Trening på Ekebergslett

Bor du i nærheten av Ekeberg er det fortsatt ikke for seint å komme seg avgårde på et par tre Norway Cup matcher. Og dessuten så kan de virkelig raske få med seg en a-lags trening med Vålerenga på finalebanen på Ekebergsletta. Laget trener nemlig fra 10.30 til 11.30. Om ikke annet så kan man få med seg de første dagene til Luton Shelton og Erik Hagens tilbakekomst. Etter treninga besøker spillerne blant annet Klanens Norway Cup-telt.

Legg igjen en kommentar