Dagboka tirsdag 22. juli 2008

Nok en dag i Syden – den siste, og godt er det. Verden surrer videre selv om man befinner seg i sin egen lille boble. VPN utdyper og analyserer. Innoverkanter og fotballprinsipper VPN ligger ikke på latsida. Etter «sjokket i Molde» bestemte en av våre menn seg for å ta en prat med Tor Ole … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 22. juli 2008»

Nok en dag i Syden – den siste, og godt er det. Verden surrer videre selv om man befinner seg i sin egen lille boble. VPN utdyper og analyserer.

Innoverkanter og fotballprinsipper
VPN ligger ikke på latsida. Etter «sjokket i Molde» bestemte en av våre menn seg for å ta en prat med Tor Ole (trener’n vår altså). Det han fikk var et foredrag i fotball som alle egentlig burde ha som pensum før de stiller opp på kamp og begynner å klage på spill og spillere. Fotball er mer enn 22 mann, en ball og fire menn i svart.

Les saken, les den en gang til og så pugger du innholdet til det sitter. OK?

Det finnes lys i den mørke tunnellen…
Vi var litt ivrige i går og kom til å skrive at juniorene hadde vunnet JET-turneringa. Etter en såpass traumatisk opplevelse som kampen i Molde tross alt var, så søker man som regel etter noe positivt, at klubben i tillegg re-publiserer en sak fra 2006 slik at den dukker opp som «ferskvare» i de nyhetssøkemotorene vi benytter oss av så kan det fort bli svært så komisk, eller rett og slett litt pinlig. VPNs «grand-old-man» har argusøyne og formulerte sin oppdagelse slik:

Tror dagboka i dag har røyka ting den strengt tatt ikke burde røyka? Jørgen Horn spilt juniorfotball for Vålerenga på Hamar? Hvis det er rett, er det gode nyheter, hvis ikke får dagbokisten fortsette å røyke de rare tinga sine.

Joda, man har nok tatt seg et glass eller to her nede, tilbudt flirerøyk har man også – men takket nei. For 20 år sida hadde man vel sittet like stein som Monolitten og flira på stranda borti høgget her, fikla med puppa til Lotta med dom flotta og vært kongen av Spania. I dag – etter to uker med barn, barn, barn, is, is, is, godteri, godteri, godteri og shopping, shopping og atter shopping er det vel en del som skulle indikere at man burde ha takka ja til jazztobakken…

På den andre side så var det jo slik at den saken i på klubbens sider handla om de faktum ar de fem gutta som var med på vinne JET-turneringa alle spiller på A-lag i dag. Dessverre så er ikke alle på vårt lag fortsatt.

Tromsø x 2
Vi skal møte laget fra Tromsø to ganger på rappen. Det gikk i alle fall opp for meg da jeg sjekka terminlista i dag. Begge kampene er überviktige. Skal vi ha det gøy med cup og mulig fest i slutten av oktober må vi vinne på torsdag, og skal vi henge med i kokosligaen 2008 må vi vinne på Ullevaal på mandag.

Liverpool og Bendit Øvre
Sjappemeister Frode har sendt oss følgende på e-post:

– Det er pr i dag igjen ca 1000 billetter på Bendit Øvre
– disse vil legges ut for salg via nett tirsdag 29. juli
– NB: Bendit Øvre er Vålerengasving og røde effekter vil ikke bli tilatt her.
– Vi antar at det vil være rundt 500 billetter tilgjengelig på resten av stadion denne tirsdagen (dette er sponsorbilletter etc. som ikke har blitt benyttet)

Ok, da har du muligheten (du som holder med de røde fra Liverpool og Vålerenga) til å få i pose og sekk. Vi som holder med lag fra andre steder på fotballøya som f.eks. lag som spiller i London i f.eks. hvite drakter kan også få i pose og sekk…

Freddygirl
Så har Freddy blitt pappa til ei lita jente. Hele VPN gratulerer, og vi gratulerer også på vegne av alle våre lesere. Så kan jeg jo fortelle at jeg har tre stykker av samme sorten og det er til tider utfordrende nok. Eller som min kompis så godt formulerte det:

– Du er og blir sist på rangstigen min gode mann, nå er du nummer fem, og skulle du være dum nok til å skaffe deg ei bikkje så rykker du ned på sjetteplass. Det er bare å innfinne seg med din plass her i livet: Som vaktmester for familien.

Så gratulerer med tredjeplassen Freddy, tipper du sikter deg inn mot fjerdeplass om ikke så alt for mange år.

Vålerenga i dag
Jeg skal hjem! Hold kranene klare på Bohemen for her skal det endelig bli litt fri!

Legg igjen en kommentar