Dagboka mandag 16. Juni 2008

Noe er på gang, men vi veit ikke mer enn deg. Men kanskje har vi snappa opp noen småsaker du ikke var klar over. Ikke det, nei..? Ryktebørsen Da ser det ut til at Gunnar Heidars og Røde-Dans dager er talte i Vålerenga. Aalbu holder kjeft og ingen bekrefter noe offisielt, men Ekstrabladet i Danmark … Fortsett å lese «Dagboka mandag 16. Juni 2008»

Noe er på gang, men vi veit ikke mer enn deg. Men kanskje har vi snappa opp noen småsaker du ikke var klar over.
Ikke det, nei..?

Ryktebørsen
Da ser det ut til at Gunnar Heidars og Røde-Dans dager er talte i Vålerenga. Aalbu holder kjeft og ingen bekrefter noe offisielt, men Ekstrabladet i Danmark er dønn sikre. Thomassen skal til Esbjerg og Thorvaldsson skal til Århusklubben AGF. Den danske avisen mener i følge VG å vite at stopperen vår har et anstrengt forhold til Martin. VPN mener ikke bare å vite, men har også fått bekreftet at Dan V Thomassen har klubbrekorden vår i flest røde kort på kortest mulig tid, og har tidligere luftet tanken om at han personlig har stått for 4 tapte poeng i årets sesong. Likevel stiller vi et stort spørsmålstegn ved at klubben nå vil la ham gå. Forsvaret vårt har halta hele sesongen. Det blir ikke bedre uten krumtappen vår. Om ikke….ja, om det ikke er sånn at det sitter en klubbløs spiller i England som plutselig har fått hjemlengsel. Er det sånn det er, Panzer…?
VPN stiller også et stort spørsmålstegn ved å vinke farvel til vår islandske spiss. Han er visstnok bare en legesjekk unna signering med Esbjerg, men samtidig var han vel nå i ferd med å kunne bli den spissen vi ønsket i Vålerenga. På forumet har noen funnet fram til en islandsk artikkel om Thorvaldsson, og VPE (Vålerenga På Engelsk) har gleden av å videreformidle den engelske oversettelsen:

Thorvaldsson has confirmed to Icelandic media that he is on his way:

– Things have moved pretty fast in the last few days and I will most likely be a Esbjerg player tomorrow. I will sign a 3 year contract if I pass the medical.

– I’m extremely happy to finally have my future sorted out.

Helt på trynet ikke å kjøpe den islandske spissen som har vært på utlån siden august, syns nå vi. Så sant det ikke er alvorlig sant det ryktene og TV2 sier om en amerikansk super-spiss, Barrett, som Martin har vært ute og sett på. Noe sånt må det være. Ikke noe sånt som at ”vi har jo Rune Lange !”

Inntil videre lar vi være å ta offisielt farvel med spillerne til vi får en ..eh.. offisiell …ja ikke sant!

Klubben i mitt hjerte
For fjerde gang på rad, har Dagbladets lesere kåret Vålerenga som klubben i vårt hjerte. Gratulerer!! Se innslaget på VIF-TV, og intervjuet med Morten Sandnæs
Og på Vif-sidene kan du også lese, se og høre mer om det gode juniorlaget i vårt hjerte, de som banka seg videre til åttendedelsfinalen i junior-NM med 4-1 seier over Moss. Gratulerer igjen !!!

Når det gjelder kåringen av vinneren i vår konkurranse Mitt Vålerenga, kommer VPN tilbake med klokkeklar info i løpet av uka. En Vålerenga-scooter lengter etter sin nye eier. Følg med!

Klubben i mitt hjerte – del 2
Var vi vitne til en aldri så liten hjertesvikt på Vålerenga lørdag ettermiddag? Bare 60 personer møtte fram til Historielagets byvandring, som startet ved Etterstad kolonihage, der Vålerengens første fotballbane lå en gang for lenge, leeenge siden. I fjor var det tre ganger så mange som tråkket i Vålerenga-sjelas historiske fotspor. Jarle Teigøy forklarer interessesvikten sånn:

– I fjor ble vandringa lagt tidligere i sesongen, på ettermiddagen før kampen mot Godset i slutten av april. Folk var vel mer fylt av forventinger, ivrigere på action enn det kan forventes når det er fotballpause som nå. Så det vil vi nok ta hensyn til om dette skal bli en årviss tradisjon.

Været var faktisk bra på den 2×45 minutter historiske turen. Ingen langtur med firesifra teller-skritt å føre inn i treningsdagboka, men en drøy kilometer Vålerengasjel. Arild Andresen i god form som vanlig, men ellers var skadelista lang. Jørgen Horn måtte melde forfall som attraksjon på grunn av skaden han pådro seg i en landskamp. Og Terje ”Hengern” Hellerud lå på sjukehus. De kommer forhåpentligvis tilbake i neste år, sammen med et femdobla antall historiske byvandrere.

VPN Podcastartister med singel og musikkvideo
Ess I Ermet, som ble brukt i 23. mars i fjor i VPNs Podcast nummer 12: Dusinet fullt slipper nå sin første singel. Singelen kan kjøpes i iTunes Store og salget forventes å bli stort. Musikkvideoen ser du her:

At VPN oppdaget denne gruppa for over et år siden viser kvaliteten de musikkinteresserte hos staben vår faktisk har, og vi velger å ta en stor del av æren for at de nå ser ut til å få sitt gjennombrudd.
VPN ønsker Ess I Ermet lykke til !

Vålerenga i dag
Fint lite. Og i morgen reiser gutta til Valdres. Med en amerikansk spiss? Eller uten Dan og Gunnar Heidar?

Legg igjen en kommentar