FC Lyn Oslo – den huleste bløffen

Dere lesere er flinke til å bidra med tips og inspill. I dag mottok vi denne lille godbiten av en kampoppladning fra Anders. Pannebånd, rosa farger og solbriller, dyrere enn en utbetaling hos NAV. Til søndag ser vi dem igjen på Ullevål, noen folk som kaller seg Bastionen og er mer opptatt av VIF og … Fortsett å lese «FC Lyn Oslo – den huleste bløffen»

Dere lesere er flinke til å bidra med tips og inspill. I dag mottok vi denne lille godbiten av en kampoppladning fra Anders.

Pannebånd, rosa farger og solbriller, dyrere enn en utbetaling hos NAV. Til søndag ser vi dem igjen på Ullevål, noen folk som kaller seg Bastionen og er mer opptatt av VIF og Klanen enn KjellG sjøl.

Ingen ekstrapoeng
Det er ingen ekstrapoeng for å finne logiske brister hos FC Lyn Oslo og Bastionen. Til det er oppgaven for enkel. Oppgjøret på banen gir ingen ekstrapoeng det heller, selv om Preben og Charlotte er overbevist om at 3 poeng mot Enga er viktigere enn tabellplasseringa ved sesongens slutt. Åpenbart store mangler på grunnleggende regneferdigheter i åsen. Dette kompenseres enkelt ved tilsvarende mengde overtro og snakk om spøkelser. Til informasjon, dette er fotball ikke Åndenes makt!

Tomtesalg
FC Lyn Oslo og Bastionen mista fullstendig vett og forstand da Oslo kommune bestemte seg for å overdra en tomt til stadionbruk for Vålerengens Idrettsforening. Prisen er symbolsk, ei krone (eller et fotballag om du vil), noe som tilsynelatende har vekket partyløvenes bekymring for samfunnets felles midler. Om dette er et ran av skattebetaleres penger må dere faktisk overlate til skattebetalere å avgjøre! Skal vi være ærlige med oss selv, og det skal vi jo, består ikke Oslos vestkant av annet enn nullskatteytere og bankkonti i alle andre land enn Norge. Nettopp for at stat og kommune ikke skal kunne kreve skatt. Neppe betales det arbeidsgiveravgift for arbeidet som utføres av andre på deres grønne plener og arkitekttegnede krypinn heller.
Den dagen dere betaler skatter og avgifter og slutter å gjemme penga i utlandet (hei Simonsen) får dere talerett. Frem til det får dere pent rekke opp handa.

Onkler og fettere
Vålerenga har to trivelige onkler, Fredriksen og Troim. Dette er den type onkler som gir fordi det gir dem selv glede å se sine nieser og nevøer kose seg med gaven, ikke fordi de forventer at det skal tilbakebetales når unga konfirmeres.

Vesta for vind derimot har de en fetter. En skikkelig kjip fetter som kommer på besøk, gir deg en bit av den digre sjokoladen han fikk beskjed om å gi deg fra tante, før han vraker alle lekene dine og stikker.
Brynestad tok balletak på Lyn. Han spytta inn penger som investor, forlangte at spillerne skulle kle seg i bæreposer fra kolonialbutikken han foreløpig eier, solgte stadion og bytta navn til Football Club Lyn Oslo. Etter at Mikel og stadion blei solgt putta mannen penga i egen lomme og nå stikker han av. Igjen står supportere som fortsatt forguder ham og en spillerstall hvor alle lystrer «Bosman». FC Lyn Oslo får altså ikke så mye som ei stadiontomt om spillerne bytter klubb.

Oppriktig talt, når fetteren din heter Brynestad forstår jeg FC Lyn Oslo og Bastionen sin bekymring for at tomta på Valle skal berike Fredriksen og Troim. Men slutt å vær bekymra på vår vegne!
Dere har aldri vært det før og vi gir faen uansett.

Rasisme
Enga og Klanen er mot rasisme. I designerhjemmene fnyser de av den slags. Bastionen mener motstand mot rasisme har med folkeskikk å gjøre. Siden de har både penger og folkeskikk i Åsen trenger man derfor ikke å flagge motstand mot noe som helst.
Lars Kristian Eriksen er et eksempel på god oppdragelse i FC Lyn Oslo. Nydelig holdninger man får med penger av pappa på foretningsreise, og mamma på valium og rødvin.

Plata og andre tomter
Vi kommer aldri til å høre «stille på plata» runge på Ullevål men det går rykter om at han i Bastionen har gjort forsøk på å synge det. Si meg, følger du ikke med på hva som skjer i Oslo? Er du ingen bypatriot? Om du gidder å trekke hodet ut av hullet du bor i et lite øyeblikk får du muligens med deg at Plata blei rydda for flere år siden. Dette fikk Høyre, med Fredriksen og Lae i spissen, pol’ti til å gjøre. Da skulle det vel ikke være for mye å be om at du snart synger Skippergata? Det er heller ikke for mye forlangt at vi i bytte mot Plata får ei lita gressflekk på Valle uten for mye sipping fra deg.

Lykke til med mulig foretaksstraff og forfølgelse av NøFF. Jeg håper Brynestad lar dere beholde både klubbnavn og klubblogo når han rømmer hjem til Linn, det vil være det eneste dere sitter igjen med etter å ha mistet både penger og ære.

Poengløse er dere i hvert fall etter møte med de kongeblå!

Legg igjen en kommentar