Ørn Horten – Vålerenga 0-5

Fotballkamper består av to omganger. Få det inn i skallen. Men Vålerenga velger den lettvinte løsningen med bare én. Det sender oss videre i cupen, men vi hadde leda serien om vi hadde brydd oss 2×45 Ørn Horten – Vålerenga 0-5 (0-5) 10.05.2008 – Lystlunden NM 1. runde – 2.920 tilskuere Vålerenga: Troy Perkins, Jarl … Fortsett å lese «Ørn Horten – Vålerenga 0-5»

Fotballkamper består av to omganger. Få det inn i skallen. Men Vålerenga velger den lettvinte løsningen med bare én. Det sender oss videre i cupen, men vi hadde leda serien om vi hadde brydd oss 2×45

Ørn Horten – Vålerenga 0-5 (0-5)
10.05.2008 – Lystlunden
NM 1. runde – 2.920 tilskuere

Vålerenga: Troy Perkins, Jarl André Storbæk, Andre Muri , Ronny Johnsen (Daniel Fredheim Holm 46 (Christer Jensen 73)), Allan K Jepsen, Morten Berre, Fredrik Carlsen, Bojan Zajic , Freddy dos Santos, Bengt Sæternes, Gunnar H Thorvaldsson (Moa Abdellaoue 69)

Ørn Horten: Sando (Sergazin 46) – Torkildsen, Nilsen, Boge, Jacobsen – Arnesen, E Patros, Larsen, Silberg (Sedivy 74) – A Patros, Solbakken (Tetlie 69)

Mål:
0-1 Bojan Zajic 61
0-2 Bengt Sæternes 65
0-3 Bengt Sæternes 73
0-4 Moa Abdellaoue 85
0-5 Bojan Zajic 87

Fotballkamper består av to omganger. Få det inn i skallen. Men Vålerenga velger den lettvinte løsningen med bare én. Det sender oss videre i cupen, men vi hadde leda serien om vi hadde brydd oss 2×45

Ørn-Horten fikk festen de hadde bestilt. 3000 mennesker på tribunen, spenninga holdt seg i en time. Vålerenga har blitt NFFs offisielle leverandør av fotballens folkefester i grisgrendte strøk. Hortens befolkning som ellers bare kan glede seg over Bastøfergas mange daglige besøk, har fått noe å snakke om i generasjoner. Det og det faktum at vi er videre er gårsdagens store beholdning. Vi vinner uten å imponere, vi vinner greit nok med 5-0 og jobben er gjort. Bojan, Bengt og Moa skårer, og spesielt for Bengt var det deilig å se keeperen måtte plukke baller ut av nettet. Keeperen ja, stakkaren var så slepphendt at VPN lurer på om han ville klart å holde pusten om han prøvde.

Da er det bare å glede deg om du bor i ei bygd hvor fotballaget har jubileum, eller det finnes en eller annen grunn til at NFF skal belønne dere med storfint besøk i andre runde. Sirkus Vålerenga kommer, Sirkus Vålerenga leverer.

Legg igjen en kommentar