Helgedagboka lørdag 10. mai 2008

Vålerenga møter Ørn Horten, det er langhelg og klimaks nærmer seg med stormskritt, på veien mot egen stadion. Hvem er Aftenposten tøyta til VPN har tatt for oss Aftenposten i andre artikler, det store spørsmålet man sitter igjen med er hvem er det som bruker Aftenposten som våpen i kampen mot Vålerenga og Oslo øst. … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 10. mai 2008»

Vålerenga møter Ørn Horten, det er langhelg og klimaks nærmer seg med stormskritt, på veien mot egen stadion.

Hvem er Aftenposten tøyta til
VPN har tatt for oss Aftenposten i andre artikler, det store spørsmålet man sitter igjen med er hvem er det som bruker Aftenposten som våpen i kampen mot Vålerenga og Oslo øst. Vi ser hva de som motarbeider oss bruker som propagandamaskin, men hvem er det som står bak?
Er det bare bindingen til Høyre, eller er det innflytelse fra Lynfolk, som enda ikke har fått en påtalemessig avgjørelse på de straffbare forholdene som hefter ved klubbens rolle i Morgan-saken. Kan det være det være skøytegutta som til tross for at de er få har kontakter i Aftenposten?

Kall dagboka paranoide men denne skribenten heller i retning av Høyre og Lyn.

Vi ser den gamle tanta i Akersgata spriker, kan dere ikke være redelige nok til å fortelle hvem som gir dere meter?

Er du med?
Den 14. mai krabber alle soldatene opp av skyttergravene. Det ligger ett eneste forslag på bordet i stadionsaken. Det er kun gjennom å stemme for det forslaget at partiene kan holde det de lovet i Valgkampen. AP, FrP og SV har sammen fremmet forslaget så de må vi stole på. Venstre fremmet sitt eget forslag til stadionvedtak i finanskomiteen, men denne gangen er det bare ett forslag på bordet.

KRF og Rødt skal for første gang stemme over stadionsaken, dere kan bli en del av det grunnlaget som muliggjorde en miljøvennlig praktstadion på Østkanten. En del av det flertallet som viser at det også på østkanten skal være mulig å bygge noe for folket. En del av det flertallet som vil få sin velfortjente hyllest utenfor Rådhuset på onsdag. Vålerenga skal jobbe med å gi tilbake til byen langt inn i fremtiden, politikeren skal bare muliggjøre den jobben.

Ørn Horten
Det er pinse og langhelg og mange av oss reiser på hytter og langtur. Når du skal på langtur så er det ofte slik at du stopper tidlig for å ta en pissepause. For Vålerenga er Ørn Horten en slik pissepause på den lange veien mot Ullevaal. Vi har en stopp i en av Norges kjedeligste byer, vi skal pisse på bønda i 90 minutter, motta deres hyllest og lykkeønskninger før vi legger ut på reisen mot mer ære og berømmelse. Bønda jubler, vi er de beste som har pissa på dem på årtider og vi mottar hyllesten med kledelig rødfarge i kinna. Jo da, livet er herlig dere.

Fuglefeber
Dagboka denne uka har skapt den reneste fuglefeber etter omtalen av Ørn og Gribb.Redaksjonen har mottatt en stri strøm av tips om fuglerelaterte fotballnavn og det eneste vi savner er en kronologisk oversikt over fotballspillere med grå stær. Vi regner med at det er en ren forglemmelse og takker samtidig for at dere er svært aktive og flike til å finne frem interessante saker for oss der ute. Dere gjør VPN rikere.

Laget mot Ørn Horten
Vi sparer noen spillere uten at det er grunn til å lage noe stort nummer av det. VPN tror vi stiller med følgende lag:

Øyvind Bolthof
Freddy, Muri, Ronny, Jepsen
Fellah, Carlsen, Andresen, Zajic
Shala, Sæternes

Vi er helt sikre på at Sæternes putter og tror Vålerenga vinner med 5 mål. Ørn Hortens nummer 6 får gult kort, og vi tror ikke at Stian Ohr spiller for de brune.

Stadionsamling og fest
Forrige gang du sto utenfor Rådhuset i vålerengatøy sto vi side om side og feiret seriegull. Klanen inviterer nå vålerengafamilien tilbake til rådhuset. La politikerne se og høre hvem vi er. Tenk dere følelsen og jubelbruset når de første meldingene fra bystyrehallen kommer om at det skal voteres, for ikke å snakke om når resultatet er klart. Møt opp vis farge, vis sjel, vis at du bryr deg om en av de aller viktigste sakene og dagene i klubbens historie. Aftenposten sprer løgnaktig propaganda, det eneste vi kan gjøre er å vise hvem vi er og hva dette betyr for oss. VPN kommer mannsterke, kanskje kommer professoren vår i meierifrakk, gabardinmannen med frakken sin, Dr. Fotball med fråde ut av kjeften, linjemannen Streken, ja hvem veit kanskje våre sveitsiske linjemannsbrødre også, dere er alle invitert. Husk å ta med en CD-med vålerengamusikk til den puben du tar hvilepilsa på. Hvilken kveld dette blir, hvilken fest det blir, vår første cupfinalesøndag kommer allerede onsdag 14. mai.

Vålerenga i helgen
Først er det cupkos, deretter begynner oppladning til den store dagen.
Vi har slått Besiktas, vi har vinni seriemesterskap og Norgesmesterskap, på onsdag får Bohemene fra Oslo sitt eget hjem, det er om mulig enda større!

Vi er i godt nok humør til å avslutte med å gratulere Ørn Horten i jubileumsåret og ønske dere hell og lykke i fremtiden.

Legg igjen en kommentar