Vålerenga – Molde 1-2

Joda. Tre «sikre» poeng. Et lag som hadde null seire, og 2 mål. Du vet jo hva fasiten da blir: deres første seier for sesongen og doblet målkonto. Neida, vi snakker ikke om våre blå, men de ollonblå. Vålerenga – Molde 1-2 (0-2) 4.05.2008 – Ullevaal Stadion Tippeligaen 6. runde 14.941 tilskuere Vålerenga: Troy Perkins, … Fortsett å lese «Vålerenga – Molde 1-2»

Joda. Tre «sikre» poeng. Et lag som hadde null seire, og 2 mål. Du vet jo hva fasiten da blir: deres første seier for sesongen og doblet målkonto. Neida, vi snakker ikke om våre blå, men de ollonblå.

Vålerenga – Molde 1-2 (0-2)

4.05.2008 – Ullevaal Stadion
Tippeligaen 6. runde
14.941 tilskuere

Vålerenga: Troy Perkins, Freddy dos Santos (Allan K Jepsen 46), Dan V Thomassen, Ronny Johnsen, Jarl André Storbæk ,Mohammed Abdellaoue, Martin Andresen, Kristofer Hæstad (Bojan Zajic 67), Daniel Fredheim Holm, Bengt Sæternes, Gunnar H Thorvaldsson (Morten Berre 46)

Molde: Jan Kjell Larsen, Kristoffer Vatshaug, Øyvind Gjerde, Knut Olav Rindarøy, Vegard Forren, Toni Koskela, Mattias Mostrøm (Mame Biram Diouf), Magne Hoset (Pape Pate Diouf 24), Thomas Holm (Christian Steen 72), Daniel Berg Hestad, José Mota

Mål:
0-1 Daniel Berg Hestad 14
0-2 Daniel Berg Hestad 22
1-2 Daniel Fredheim Holm 57

Gule kort:
Knut Olav Rindarøy 56
Kristofer Hæstad 59
Dan V Thomassen 63
Ronny Johnsen 88

Hoveddommer: Jonny Ditlevsen, Mo skadet og bytta ut med fjerdedommer’n fra Manglerud som mangla litt av hvert

Joda. Tre «sikre» poeng. Et lag som hadde null seire, og 2 mål. Du vet jo hva fasiten da blir: deres første seier for sesongen og doblet målkonto. Neida, vi snakker ikke om våre blå, men de ollonblå.

En nesten sensasjonelt svak og årsverste førsteomgang la et godt grunnlag for at vi ikke kunne ta igjen de to målene i andre omgang selv om skjerpingen kom i pausen. Vålerenga var kort og greit impotent i første omgang og fikk ikke til så mye som en erigert forhud med hjelp av klesklype.

Joda, spillerne bidro med sin temmelig tamme innstilling, men det viktigste som så ut til å gå galt var taktikken. Seriøst galt. 4 mann sto på motstanderens 16-meter. Kjempeoffensivt. Men det fantes ikke noen midtbane, bare fire backer som febrilsk lette etter noen å passe til. Uansett om taktikken skulle være være 4-3-3 med en offensiv ving eller eller den verdensanerkjente 4-2-4 formasjonen med langpasninger bakfra så funka det ikke. Og det må Skullerud og Martin ta en smule ansvar for.

– Vi ville angripe med stort trøkk og flytte opp kantene og backene, men det er mulig vi flytta frem i overkant mye folk, sier Skullerud til klubbens sider. Det er vel dagens understatement.

Selv ikke dommerbytte til en mann fra Oslo øst hjalp på situasjonen. Med mer tradisjonelle 4-3-3 midler og bytte av noen få av de spillerne som var under pari var Vålerenga iallefall en faktor i andre omgang. Allikevel ikke nok. Potensen ble iskaldt dusja ned av et Molde-lag som utnyttet hver minste situasjon forståelig nok. Til å drøye og drepe momentet til gutta våre.

En liten parantes til han kødden på tribunen som presterte å kalle Thomas Holm en sviker da han ble skada. Lær din historie før du slenger sånt vås. Mens de andre Moldespillerne kom seg opp igjen ble Thomas forøvrig bytta ut. Ikke så rart, han er ikke noen kjerring som faker. Og har visstnok litt av en loff og. Seriøst: Thomas fikk fortjent hyllest og var kanskje den eneste med Vålerenga-affiliering som fortjente det på Ullevaal igår.

Legendarisk ille var denne prestasjonen av Oslos stolthet. Vi tar med oss andreomgangen som bare måtte være bedre. Men ikke på langt nær god nok. Videre nå? Vi sjokker Brann i Bergen for så å stikke kukken i hjulet mot Glimt hjemme. Du vet hvor du hørte det først.

Blir ikke noen forgylt fallos om dere fortsetter med dette, gutter!

Spillerbørs

Perkins 5 BB
Storbæk 3
Thomassen 4
Johnsen 3
dos Santos 2
Fredheim Holm 4
Andresen 2
Hæstad 3
Abdellaoue 4
Sæternes 4
Thorvaldsson 3

Innbyttere:
Jepsen 5
Berre 4
Zajic 4

Legg igjen en kommentar