Helgedagboka lørdag 3. mai 2008

Det er helg, det går mot sommer og tre poeng. Etter noen tøffe motstandere hvor mange så på trepoengere nesten som ren bonus, kommer en motstander hvor vi på mange måter har alt å tape. Vålerenga Molde Jeg tipper trenerteamet har tålmodighet som et av de viktigste stikkorda før kampen mot Molde. Et Moldelag som … Fortsett å lese «Helgedagboka lørdag 3. mai 2008»

Det er helg, det går mot sommer og tre poeng.
Etter noen tøffe motstandere hvor mange så på trepoengere nesten som ren bonus, kommer en motstander hvor vi på mange måter har alt å tape.

Vålerenga Molde
Jeg tipper trenerteamet har tålmodighet som et av de viktigste stikkorda før kampen mot Molde. Et Moldelag som er like farlige fremover som marinekorpset til Sveits, kommer til Ullevaal med alt å vinne. De står uten seier på fem kamper og har bare skåret to mål, de kommer ikke til Ullevaal for å underholde hovedstadens befolkning, det kan du være trygg på.

Vi har vært på noen kamper opp igjennom åra og veit hva som vil skje. Så lenge det står 0-0, vil Molde drøye tid å forsøke og stykke opp spillet mest mulig. Skulle de, måtte gud forby, ta ledelsen så blir dette et drøyemareritt av den annen verden. Det er derfor viktig at våre gutter både på tribunen og banen er tålmodige og angriper med hodet. Etterlater vi oss stort bakrom kan du regne med at Molde vil vite å utnytte det.

Helgedagbokisten tror vi har lært litt om hvordan vi skal opptre mot baktunge lag og tipper
3-0 seier til de i kongeblått. Denne gangen åpner for øvrig Sæternes også scoringskontoen.

Vålerenga Molde fakta
Det ser ut som Lars Iver Strand ikke spiller, mens Kjetil Wæhler er usikker. En som er opplyst å spille til tross for fortsatt føling med strekkproblemene er Kristofer Hæstad. Ellers knytter det seg naturligvis spenning til om vi får se Rune Lange debutere i Tippeligaen 2008.

Når det gjelder Molde så er den største nyheten at de har skrevet kontrakt med ungpikemagneten Petter Rudi. Han skal inspirere og utvikle spillerne med sitt lekne ordforråd og sine nærmest utagerende pedagogiske evner. Moldes talentutvikling står foran en stor opptur med mye moro og ablegøyer, akkurat det er helt sikkert.

Av spillerne til Molde så er det forventet at Marcus Andreasson ikke er klar til kveldens match. På banen vil vi få et trivelig gjensyn med Thomas Holm og Magne Hoseth
Skadefryd 1
Gursken og kristen-Norges stor sønn Jan Åge Fjørtoft debuterte med sin første fuck på TV. For de uinnvidde hadde TV2 oversatt det elegant nok til Faen. Det er altså på Åråsen det skjer, det er på Åråsen de viser oss at det er unntak fra regelen om at all PR er god PR. Fjørtoft viser også hvilket intelektuelt nivå han vurderer sine LSK-kolleger til å være på da han forteller de at det er to kameraer på plass. Enten har Jan Åge et falkeblikk som oppdager de mest hemmelige kamerateam godt kamuflert som isbil og pølsekiosk, eller så er han full av selvfølgeligheter og svasa. Døm du..

Skadefryd 2
Feit og lat og stygg arbeidsledigtrygd, ytterligere kommentarer er vel egentlig overflødige.

En brun fetish?
Fotballforbundet elsker tydeligvis å sette Vålerenga opp i mot lag med stygge drakter i cupen. Etter å ha mødt både Mjøndalen og Mo var det naturligvis ingen vei utenom Ørn Horten. Dersom du kjenner til lag vi ikke har møtt som spiller i brunt sender du SMS til forbundet slik at cupoppsettet neste år også r spikra. Bønda ønska seg Vålerenga til jubileumsfesten, og det er klart vi stiller opp. Horten er kanskje Norges kjedeligste by, men når vi ser at kjeltringklubben fikk Harstad, så fremstår Horten tross alt som et greit og trivelig alternativ.
Tidtrøyte
Mens klokka snegler seg mot kampsnart i morra har du mulighet til å se VIF-TV med flere opptak med byorginalen Mike Speight. Den mannen må snart få sitt eget talkshow på VIF-TV før TV2 snapper han opp.
For deg med kreativ virketrang og stor lyst på nytt fremkomstmiddel er det fortsatt mulig å vinne en Vålerenga-stylet scooter. Lekrere kjøretøy finnes kanpt!
Før du leverer ditt eget bidrag er det kanskje en god ide å sjekke nivået på de andre bidragene som er publisert på VPN og VIF.no. Lykke til!

Mer tidtrøyte
Det er tid for en pils eller sju før nattens hockeykamp i A-VM med Vålerengas iskrigere hadde nær sagt selvfølgelig i sentrale roller. Se kampen, ta noen øl og du våkner med litt færre timer igjen til kampen enn de streberne som legger seg etter 21 nyhetene. Uansett hva du velger- ta det pent der ute.

Legg igjen en kommentar